Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | PREDANÝ 3 izbový byt na ulici Mlynarovičova, Petržalka, 70 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Romana Debnáriková

realitná maklérka

+421 908 126 603
debnarikova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Realitná kancelária Bosen Group zrealizovala predaj 3 izbového bytu v pôvodnom stave na ulici Mlynarovičova, Bratislava - m.č. Petržalka. Byt sa predal na prvej obhliadke a celý proces predaja od spustenia inzerice až po odovzdanie nehnueľnosti novým majiteľom trval necelé 2 mesiace.

BYT: Výmera bytu je 70 m2 z čoho 2,5 m2 loggia a 1,5 m2 pivničná kobka. Byt sa predával v pôvodnom stave a menené plastové okná. Nachádza sa na 4./12. NP bytového domu a je orientovaný na západ.

BYTOVÝ DOM: Zateplený, menené boli strecha, zrekonštruované sú dva výťahy a brána s otváraním na čip.

DISPOZÍCIA: vstupná hala, 3 nepriechodné izby, kúpeľňa, toaleta, kuchyňa s výstupom na presklenú loggiu.

LOKALITA: Byt sa nachádza v m.č. Petržalka - Háje a vďaka množstvu zelene naokolo je veľmi vyhľadávanou lokalitou. Táto časť poskytuje veľmi dobrú občianskú vybavenosť: v blízkosti sa nachádza základná škola, škôlky, Slovenská pošta, LIDL, Trhovisko Mlynarovičova, lekáreň, reštaurácie a kaviarne, ihrisko, v pešej dostupnosti zastávky MHD a električky smerujúcej do mesta.

Realitný Maklér: Romana Debnáriková

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.