Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Moderný 3 izbový byt v novostavbe Perla Ružinova.

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na predaj slnečný 3 izbový byt v komplexe Perla na ulici Kaštieľska - m.č. Ružinov.

3D virtuálna prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=RHH1xtKzVTg

BYT: Výmera bytu je 81m2 z čoho 6,13m2 je lodžia. Nachádza sa na 8./z.16 s výhľadom na Karpaty. Byt prešiel rekonštrukciou v roku 2019 (komplet kúpeľňa s WC). Kuchyňa s obývacou izbou je situovaná na JZ, spálňa a detská izba S. Na oknách sú vonkajšie rolety. Bytový dom má dva výťahy, čistý udržiavaný vchod a má dobrého správcu. Byt sa predáva čiastočne zariadený po dohode.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba s rolldor skriňou, po pravej strane komora, kuchyňa spojená s obývacou časťou a s vstupom na lodžiu. Samostatná toaleta,  1 x spálňa s rolldor skriňou, 1 x detská izba s rolldor skriňou , 1 x kúpeľňa s vaňou.

LOKALITA: Byt sa nachádza vo vyhľadávanej a príjemnej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou priamo pod domom (Tesco, lekáreň, drogéria, kvetinárstvo, potraviny Žabka, cukráreň, kaviareň, kaderníctvo, nechtové štúdio, banky, OC Retro na pešo 5min.)v blízkosti na pešo  škôla, škôlka, Štrkovecké jazero, Park Andreja Hlinka. MHD - rovno pod bytovým domom do všetkých častí mesta, vynikajúca dostupnosť na diaľničný obchvat na všetky smery.

CENA: 299 900 € 

Realitná maklérka: Petra Doktorová
Tel: +421 910 555 446

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.