Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Skolaudovaný rodinný 5 izbový dvojdom na predaj, Miloslavov

MAKLÉR

Filip Vráblik

realitný maklér

+421 917 300 888
vrablik@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Bosen Group Vám ponúka na predaj skolaudovaný 5 izbový rodinný dvjodom v obci Miloslavov na ulici Holubia.

RODINNÝ DVOJDOM: Je postavený z klasických stavebných materiálov, pričom jedna polovica domu má výmeru 114,39 m2 a druhá polovica má výmeru 113,99 m2. Zastavaná plocha jednej polovice je 71,24 m2. Obvodové murivo (tehla) je značky HELUZ family, ktoré má hrúbku 30 cm, vnútorné priečky (tehla) zn. HELUZ hrúbky 11,5 cm, zateplenie obvodu je polystyrén 15 cm, zateplenie strechy je minerálnou vatou hrúbky 40 cm a zateplenie podlahy je polystyrén 15 cm. Predelujúce priečky rodinných domov sú dva krát 30 cm. Rodinný dom má urobenú predprípravu na dvojtarifnný elektrický prúd (denný a nočný).

POZEMOK: K jednej polovici rodinného domu prislúcha pozemok o výmere 250 m2 spolu so zastavanou plochou. Jedna polovica má zastavanú plochu 71,24 m2. Pozemok je zarovnaný.

DISPOZÍCIA: Obe polovice domu sú totožné, ale zrkadlovo otočené a sú orientované na dve svetové strany a to na východ a západ. 

PRÍZEMIE: Pozostáva zo zádveria, pracovne, kúpeľne so sprchovacím kútom, ktorá je spojená s toaletou, chodby, skladu pod schodiskom, kuchyne spojenej s obývačkou kde sa nachádza vstup na terasu a záhradu.

1 POSCHODIE: Pozostáva z chodby, troch samostatných nepriechodných izieb a toalety spojenej s kúpeľňou, v ktorej sa nachádza vaňa.

ZARIADENIE: Rodinný dom sa predáva v štádiu holodom. V dome sa nachádza termostat v každej izbe, podlahové elektrické kúrenie, nerezové zábradlie na schodisku, plastové okná s izolačným trojsklom. Je urobená predpríprava na alarm, dvojtarifnný elektrický prúd (denný, nočný), krb (20 cm dymovod), optický internet od TELEKOMU, elektrické exteriérové žalúzie (sú urobené zásobníky), zvonček, fotovoltaiku a elektrický boiler. Okolo rodinného domu je urobená predpríprava na exteriérové svetlá.

LOKALITA: Obec Miloslavov je od centra mesta Bratislavy vzdialená 15 km, rýchla dostupnosť je zabezpečená vlakom (RegioJet), možnosť využívať  autobus a rýchle napojenie na diaľničný obchvat. V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť obecný úrad, kostol, škôlka, škola, pošta, potraviny BILLA, lekáreň, detské ihriská a novovybudovaný park.

CENA: 219.000,- EUR

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.