Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Priestranný 5 izb. RD s dvojgarážou, Vysoká pri Morave, 360 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Adam Belianský

manager, realitný maklér

+421 944 288 368
beliansky@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Realitná kancelária BOSEN Vám ponúka na predaj samostatne stojací priestranný 5 izbový rodinný dom, v tichej časti obce Vysoká pri Morave, Robotnícka ulica.



Dom: Tehlový 5 izbový rodinný dom s úžitkovou plochou 360 m2, zastavaná plocha 194 m2 + terasa 20 m2. Dom sa predáva čiastočne zariadený (po dohode s majiteľom), kolaudovaný bol v roku 2003.



Pozemok: Plocha pozemku 1120 m2, IS: elektrina, kanalizácia, voda, optický kábel, parkovacie státie pre 2 autá pred garážou + 2 miesta v garáži, altánok na pozemku, rovinatý pozemok. 



Dispozícia: Vstupnou chodbou sa dostanete do predsiene, odkiaľ je vstup do obývacej izby čiastočne spojenej s kuchyňou a jedálenskou časťou, samostatnej izby so šatníkom, samostatnej toalety a kúpeľne so sprchovacím kútom.




Rozmery miestností: Chodba 5,6 m2, technická miestnosť 4,9 m2, WC 2,4 m2, obývačka s kuchyňou a s jedálňou 37,4 m2, komora 1,3 m2, kúpeľňa 6,0 m2, izba č.1 13,4 m2, izba č.2 11,4 m2, spálňa 14,0 m2, hala 9,2 m2.



Dom je dispozične rozdelený na dennú (prízemie) a nočnú časť (poschodie). Na prízemí domu sa nachádza vstupná chodba, kuchyňa s krbom čiastočne prepojená s priestrannou obývacou izbou, špajza, samostatná hosťovská izba, kúpeľňa s umývadlom, sprchovacím kútom a samostatné WC. Z kuchyne sú dva vstupy na vonkajšiu terasu o rozlohe cca 39 m2. Na poschodí domu sú tri samostatné nepriechodné izby, každá izba má vlastný šatník, veľká kúpeľňa s umývadlom, rohovou vaňou a samostatné WC. V podzemnom podlaží sa nachádza dvojgaráž s dvomi samostatnými elektricky otvárateľnými bránami, technická miestnosť, práčovňa a menšie pivničné a odkladacie priestory.



Charakteristika domu:




– inžinierske siete –kanalizácia, elektrina 230V/400V, plyn

– elektroinštalácia a vodoinštalácia v celom dome

– vŕtaná studňa aj verejný vodovod

– ústredné kúrenie na plyn (alternatívne sa dá využiť pevné palivo)

– zdroj teplej vody je plynový zásobník

– strecha - betónová škridla zn. Bramac

– plastové okná a vstupné dvere

– drevené interiérové dvere na mieru

– steny - stierky

– zateplenie domu (polystyrén 5 cm), povrchová úprava - vápenná drásaná fasádna omietka

– izolácia proti vlhkosti



Konštrukcia domu: je murovaná zmiešaná - tehla a debniace tvárnice v podzemnom podlaží. Stropy - hurdisky. Krov - sedlový s dvomi úžľabiami do T-éčka.



Cena: 320 000 € 




Realitný maklér: Zdenko Vajsábel




Tel.: 0944 747 991



Realitná kancelária BOSEN je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.