Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Nadštandardný 5 izb. bungalov s bazénom v tichej lokalite, Rovinka, Jarná

MAKLÉR

Mgr. Martin Zvolenský

realitný maklér

+421 904 335 165
zvolensky@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj novostavbu kompletne a nadštandardne zariadeného 5 izbového RD s bazénom, Rovinka, na ulici Jarná. Bungalov sa nachádza v tichej neprejazdnej ulici, kde sú iba jednopodlažné domy. Za pozemkom sú stromy a slnečnicové pole.

3D VIRTUÁLNA OBHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=3HMKufxTsJB

VIDEO: https://youtu.be/cw79_Ljmz3A

DOM: Jedná sa o dom typu bungalov so zastavanou plochou 197 m2. Vnútorná užitková plocha nehnuteľnosti je o výmere 150 m2 plus 40 m2 terasa plus exteriérové spevnené plochy. Spevnená povala poskytuje ďalší úložný priestor. Nehnuteľnosť je umiestnená v slepej tichej uličke a ponúka budúcim majiteľom súkromie na každej strane.

DISPOZÍCIA: vstupná hala, kúpelňa s WC, za dverami vstup do časti, kde je chodba, spálňa, detská izba, kúpelňa s WC, ďalšie dvere vedú do časti s technickou miestnosťou, veľkou izbou s priamym vstupom na terasu, šatník s možnosťou izby, kuchyňa spojená s obývacou miestnosťou a s priamym vstupom na terasu, vonkajšia kuchynka, sklad, branka so vstupom do vetrolamu

ZARIADENIE: bazén so slanou vodou protiprúdom a prestrešením, solárna sprcha, autozávlaha, kvetináče so závlahou, automatická kosačka, exteriérové žalúzie, vonkajšie osvetlenie s časovačom, bezpečnostné kamery s aplikáciou, audio-video vrátnik, elektro brána, alarm napojený na bezpečnostnú službu, podsvietená bioklimatická pergola s natáčacími lamelami a posuvnou zástenou, podlahové kúrenie s termostatom pre každú izbu zvlášť, nehorlavé závesy s reguláciou teploty, špeciálne sklá v nábytku, vodeodolné dubové parkety kompatibilné s podlahovým kúrením, izolačné dubové dvere, kamenná kuchynská doska, spotrebiče značky Whirlpool 6 zmysel s aplikáciou, e.rúra aj s parným varením, chladnička na víno, chladnička AEG, digestor Guzanti s výduchom mimo priestoru, led podsvietenia, bio krb, osvetlenie na aplikáciu s možnosťou zmeny tepla a farby svetla, nočné osvetlenie chodieb...mnoho ďalšieho.

POZEMOK: Rovinatý pozemok o výmere 680 m2.  Potenciál odkúpenia časti za zadnou bránkou 200-250 m2.

PARKOVANIE: K dispozícii je parking pre dve autá vo dvore a na ulici.

LOKALITA: Rodinný dom je situovaný v skvelej okrajovej časti mesta Rovinka. Lokalita má veľmi dobrý prístup na diaľnicu R7, cca 10 min do centra Bratislavy. Obchody, reštaurácie, škôlky, školy sú len neďaleko. V blízkej dostupnosti sa nachádzajú obľúbené jazerá.

CENA: Info RK

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.