Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ - BOSEN | 2 izbový slnečný byt s parkovaním, Bernolákovo

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

PREDANÉ - Bosen Group Vám ponúka na predaj novo zrekonštuovaný 2 izbový byt na ulici Obilná v obci Bernolákovo. 

BYT: Byt má výmeru 52,09 m2. Nachádza sa na 1. podlaží bytového domu s parkovaním v uzavretom areáli. 

DISPOZÍCIA: Vstupnou chodbou sa vchádza po ľavej strane do kúpeľne spojenej s toaletou, po pravej strane sa nachádza komora s prípravou na práčku. Samostatná izba so vstavaným šatníkom a balkónom. Kuchyňa je spojená s obývacou a jedálenskou časťou. Nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi. 

PARKOVANIE: K bytu prináleží parkovacie státie v areáli bytového domu. 

LOKALITA: Príjemné bývanie v pokojnom prostredí kúsok od cyklotrasy. V blízkosti bytového domu sa nachádza zástavka MHD, potraviny Bila, futbalové ihrisko, materská škola, základná škola, stredná škola, pošta. Obec Bernolákovo sa nachádza 10 km od Bratislavy s dobrou dostupnosťou na diaľnicu. 

PREDANÉ - CENA: 169.900 Eur

Realitný Maklér: Petra Kovářová

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.