Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Udržiavaná ovocná záhrada, Ružinov, 498 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

JUDr. Veronika Pfundtnerová

realitná maklérka

+421 905 619 358
pfundtnerova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Prenájom
Typ pozemku: Záhrady

Bosen Group Vám prenajalo krásnu záhradu v Bratislave. Noví nájomcovia sa z nej veľmi tešia, nakoľko si tam umiestnili aj svojich netradičných domácich miláčikov - miniovečky.

ZÁHRADA: Celková výmera záhrady je 498 m2. Rozmery sú 14 m x 29 m. V záhrade je elektrina a voda (studňa s čerpadlom), pričom v celej záhrade je natiahnutý zavlažovací systém na manuálne ovládanie. Na pozemku je aj uzamykateľná záhradná chatka s náraďovňou. Záhrada je oplotená a vedie k nej spevnená príjazdová cesta. V záhrade sú ovocné stromy (višňa, jablone, slivka, marhule), ovocné kríky (maliny, ostružiny, vinič), bylinky a kvety.

LOKALITA: Domové role je záhradkárska oblasť s výbornou dostupnosťou. V okolí Domových rolí sa nachádzajú záhrady a menšie priemyselné areály.

PARKOVANIE: Parkovanie priamo pred vchodom do záhrady. 

CENA: 130 eur/mesiac + energie

Pre viac informácií prosím kontaktujte: 

Realitný maklér: JUDr. Veronika Pfundtnerová

Tel: + 421 905 619 358

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.