Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | NA PREDAJ 3i tehlový byt - Trenčín 78m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Ing. Martin Grunta

Riaditeľ pobočky

+421 911 083 672
grunta@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Ponúkam Vám na predaj zariadený veľký 3 izbový byt v meste Trenčín v tehlovom bytovom dome.

BYT: Úžitková plocha bytu je 78m2 plus priestranný balkón. Nachádza sa na 4. poschodí zo 6. Podlaha: laminát + dlažba. V byte sa nachádza kúpeľňa s vaňou a oddelené WC. Kuchynská linka je vyrobená na mieru a všetky spotrebiče sú plne funkčné. Súčasťou kuchynského vybavenia je indukčná doska, rúra, umývačka riadu, chladnička a mikrovlnka. Konštrukcia objektu: tehla. 

Dispozícia: Po vstupre do bytu po ľavej strane je dostatok úložného priestoru (vstavané skrine na mieru). Po pravej strane sa nachádza spáľňa, obývačka, kúpeľňa, oddelené WC. Následne oproti je kuchyňa a detská izba.

Byt je voľný od konca novembra.

Mesačné náklady: Celkové náklady sú 170€.

Lokalita: Bytový dom sa nachádza na sídlisku Juh v meste Trenčín. V blízkom okolí sa nachádza škola a škôlka, zdravotné stredisko, lekáreň, potraviny, kaderníctvo, masér, zástavka pre MHD a hlavne príroda vhodná na turistiku alebo cykloturistiku. Do 10min. sa viete dostať na výjazd D1.

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.