Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ: BOSEN | Zariadený 3 izb. byt na začiatku Petržalky, Gessayova, 73 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

PREDANÉ: Bosen Group  Vám v zastúpení realitného makléra Mgr. Ivana Babušíka ponúkal na predaj zariadený 3 izbový byt s loggiou. Nachádza sa na Gessayovej ulici, vo vyhľadávanej časti Petržalky s prístupom k električke. Je situovaný na 2. poschodí, s výhľadom do zeleného vnútrobloku. 

BYT: Celková rozloha bytu je 73,4 m2 z čoho loggia tvorí 4,27 m2 a pivničná kobka 2,25 m2. Nachádza sa na 2. poschodí z celkových 12.  Veľkou výhodou je orientácia bytu na dve svetové strany (východ a západ) a zároveň príjemné výhľady do zeleného vnútrobloku či do parku.

DISPOZÍCIA:  Za vstupnými dverami sa nachádza predsieň s úložným priestorom a vstupom do priestrannej spálne (18 m2). V centrálnej časti bytu sa nachádza hala (s možnosťou vytvoriť ďalší úložný priestor), z kadiaľ je vstup do detskej izby, oddelenej kuchynskej a jedálenskej časti, do samostatnej toalety a kúpeľne ako aj do obývacej izby. Obývacia izba disponuje aj výstupom na loggiu.

ZARIADENIE: Byt sa predáva kompletne zariadený. V predsieni je botník a zrkadlo. Spálňa je aktuálne zariadená vstavanou skriňou, posteľou, dreveným policovým systémom a pracovnou časťou s dvomi stolíkmi. V detskej izbe nájdete posteľ, dve vstavané skrine a písací stôl. V kuchynskej časti je kuchynská linka s plynovým sporákom a elektrickou rúrou, chladnička s mrazničkou, digestor, jedálenský stolík so štyrmi stoličkami a niekoľko skriniek s úložným priestorom. V kúpeľni je vaňa, umývadlo so skrinkou a zrkadlom, práčka a sušička. V obývacej izbe sa nachádza pohovka, kreslo, konferenčný stolík, stolík pod TV, dve čiastočne presklené skrinky a drevená knižnica.

PARKOVANIE: Verejné parkovanie v blízkosti bytového domu.

LOKALITA: Okolie Gessayovej ulice je jednou z najvyhľadávanejších lokalít v rámci Petržalky. Nachádza sa na začiatku Petržalky v blízkosti električkovej zastávky, zeleného parku či Chorvátskeho ramena s možnosťami na prechádzky či bicyklovanie. V blízkosti nájdete tiež potraviny Billa, reštaurácie a podniky, škôlku, základnú a strednú školu, detské ihrisko a množstvo zelene. V letných mesiacoch oceníte aj pešiu dostupnosť jazier Malého a Veľkého Draždiaka. Zastávky MHD sú v tesnej blízkosti.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.