Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ: BOSEN | Dizajnový 4 izb. byt v obľúbenej časti Ružinova, Šándorova ul.

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt

PREDANÉ: Bosen Group Vám v zastúpení Mgr. Ivana Babušík exkluzívne ponúkal na predaj dizajnový, architektom navrhnutý 4 izbový byt v pokojnej a zeleňou obklopenej časti Ružinova. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. Nachádza sa na 5. poschodí bytového domu, na Šándorovej ulici, Bratislava – m.č. Ružinov.

BYT: Byt má výmeru 85,9 m2 z čoho tvorí balkón 3,31 m2 a pivničná kobka 1,26 m2. Nachádza sa na 5. poschodí (z celkových 7) bytového domu s výťahom. Orientácia bytu je na dve svetové strany, juhovýchodnú stranu (obývacia izba, spálňa) s nerušeným výhľadom a severozápadnú stranu (detské izby) orientovanú do zeleného parku.

DISPOZÍCIA: Za vstupnými dverami je chodba, z ktorej sa po pravej strane vchádza do kúpeľne s klasickou vaňou a po ľavej strane do samostatnej toalety. Z chodby sa dostaneme po pravej strane aj do spálne s množstvom úložného priestoru. Tá je strategicky umiestnená na opačnej strane ako dve detské izby. Pri vstupe do prvej detskej izby je vytvorený aj úložný priestor (vstavaná skriňa). Dominantu bytu tvorí obývacia izba spojená s kuchynskou a jedálenskou časťou. Z obývacej izby je výstup na balkón.


ZARIADENIE:  Vstupné bezpečnostné dvere, vstavaná skriňa a zrkadlo v chodbe. V rámci kúpeľne sa nachádza klasická vaňa so sklenenou zástenou, umývadlo so skrinkou, zrkadlo, skrinka s úložným priestorom a miestom pre práčku. V spálni je manželská posteľ s dvomi nočnými stolíkmi a lampami, veľká vstavaná skriňa, taburetka a toaletný stolík so zrkadlom. V obývacej izbe sa nachádza sedacia súprava, stolík pod televízor (s odkladacím priestorom), konferenčný stolík, poličková skriňa, jedálenský stôl so štyrmi stoličkami. V kuchynskej časti je na mieru robená kuchynská linka so všetkými vstavanými elektrospotrebičmi (elektrická rúra, sklokeramická varná doska, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, zabudovaná mikrovlnná rúra, digestor), vstavaná skriňa s úložným priestorom.

LOKALITA: Byt sa nachádza v príjemnej časti Ružinova, v blízkosti zeleného parku s detským ihriskom. Komplexné služby nájdete v pešej dostupnosti (reštaurácie, lekáreň, potraviny Kraj a LIDL, kaviarne, banka, gymnázium, základná a stredná škola...). Výhodou je aj blízkosť električkovej a autobusovej zastávky, ktorá je vzdialená cca 300 m od bytového domu.

PARKOVANIE: Verejné parkovanie pri bytovom dome + možnosť kúpiť 2x vonkajšie parkovacie státie

CENA: 349.990 € byt a pivničná kobka

Pozrite si aj video-obhliadku: https://youtu.be/w-Kbpgk1Xzs

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.