Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN I Prenájom 4-izbový byt Záhradnícka, 108 m²

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr.art. Nora Žalúdeková

realitný maklér

+421 902 327 970
zaludekova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 4-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na prenájom 4 izbový byt na Záhradníckej ulici v mestskej časti Bratislava-Ružinov.

BYT: Výmera bytu je 108 m² + balkón a pivnica. Byt sa nachádza na 2./4.poschodí s výťahom.

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma ČIASTOČNE ZARIADENÝ, kuchynská linka so spotrebičmi, chladnička, rúra, práčka, posteľ s matracmi a pracovnými stolmi, gaučom a TV, rolldor.

LOKALITA: Vynikajúca lokalita Ružinova blízko centra mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou – reštaurácie, kaviarne, poliklinika v OC CENTRAL. Výborná dostupnosť do všetkých častí mesta. Zastávka MHD hneď pri vchode, 10 min chôdzou od Amerického námestia, bezproblémové parkovanie vo dvore.

CENA: 1000 €/mesiac + 260 € energie + depozit 1260€ + provízia 1260€

Voľný ihneď

Realitný maklér: Mgr. art. Nora Žalúdeková

Tel: +421 902 327 970

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.