Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Priestranný 2 izb.byt s balkónom, výhlad na Štrkovecké jazero, Ružinov, Stropkovská, 60 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Martin Zvolenský

realitný maklér

+421 904 335 165
zvolensky@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na prenájom priestranný 2 izbový byt s balkónom a krásnym výhľadom na Štrkovecké jazero. Byt sa nachádza na 3. poschodí z 3. bez výťahu a je zasadený do vyhľadávanej lokality Ružinova na ulici Stropkovská.

BYT: Byt má výmeru 60 m2 z čoho má balkón 5 m2 a je čiastočne zrekonštruovaný.

VYBAVENIE BYTU: kuchynská linka, plynový sporák, chladnička, práčka, postel, rozkladací gauč, nábytok, Internet a TV, kočíkareň k dispozícii

DISPOZÍCIA: vstupná chodba, kúpeľňa, wc, kuchyňa, spálňa, obývačka s balkónom

LOKALITA: Vyhľadávaná časť Bratislavy, ktorá spája dohromady bývanie pri jazere a parku s výbornou občianskou vybavenosťou, dostupnosťou do centra mesta za pár minút. Zástavka električky a autobusov kúsok od domu, Lidl, Billa, Tesco potraviny, reštaurácie, kaviarne, lekáreň a mnoho ďalšieho a to všetko v blízkej dostupnosti.

CENA: 430 eur plus 220 eur náklady na byt

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.