Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ZNÍŽENÁ CENA BOSEN | 1 izbový zrekonštruovaný byt, 35m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Rebeka Jasenecová

realitná maklérka

+421911343090
jasenecova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na predaj zariadený 1 izbový byt v Bratislavskej mestskej časti Vrakuňa. Byt sa nachádza na 5.np bytového domu s výťahom, z  celkových 7. Na poschodí sa nachádzajú 3 bytové jednotky.

BYT:  Celková výmera bytu je 34,95 m², z toho pivničná kobka tvorí 1,5 m².  Byt je orientovaný na juhozápad s výhľadom do vnútrobloku na detské ihirsko a bol čiastočne zrekonštruovaný: menené elektrické rozvody, vodovodné prípojky v kuchyni a kúpeľni a toalete, plastové okná so žalúziami a sieťkami, sanita a obklady kúpeľni a na toalete.
Bytový dom je zateplený a prešiel taktiež rekonštrukciou a renováciou spoločných priestorov roku 2020- výťah, vstupné brány a stupačky.

DISPOZÍCIA:  Byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup do kúpeľne s vaňou a na samostatnú toaletu. Ďalej sa dostanete do samostatnej kuchyne a hlavnej izby.

ZARIADENIE:  Byt disponuje botníkom a rolldorovou skriňou v chodbe,  plynovým sporákom s rúrou, chladničkou, mikrovlnnu rúrou, kuchynskou linkou a barovým stolíkom so stoličkami v kuchyni. V hlavnej izbe sa nachádza TV zostava, konferenčný stolík a sedačka.  Kúpeľňa disponuje vaňou, umývadlom so skrinkou a práčkou.

PARKOVANIE:  Verejné parkovanie pred bytovým domom.

LOKALITA: Byt sa nachádza v pokojnej časti Bratislava- Vrakuňa. V okolí nájdete kompletnú občiansku vybavenosť ako školy, škôlky, kaviarne, reštaurácie, nákupné centrum Hron, Tesco, Billa, Lidl a takisto obľúbený mestský park Vrakunský lesík. Lokalita má dobré napojenie na diaľničný obchvat a v tesnej blízkosti bytového domu sa nachádza autobusová zastávka MHD.

VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=DCxM9cnqW7T

CENA: 115.990,- € byt a pivničná kobka.