Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN |Pozemok v Senci - Južná Brána

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Bc. Renáta Stopiak

realitná maklérka

+421 915 089 319
stopiak@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bývanie

Realitná kancelária Bosen Group predala exkluzívne pozemok v Okrese Senec,  v obci Senec – Južná Brána na výstavbu rodinného domu.

Pozemok: plocha pozemku 600 m2,  IS: voda, elektrina, žumpa, plyn, rovinatý pozemok,

                                                     
Lokalita: Pozemok sa nachádza v novovybudovanej  tichej, pokojnej časti v blízkosti Senca, časť južná Brána. Mesto Senec poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (vlak, školy, škôlky, lekárov, obchody, úrady, banky, jazerá Senec, cykloturistiku), taktiež pracovné príležitosti a  rýchlu dostupnosť do Bratislavy.


Cena: 132.000€

Realitný maklér: Bc. Renáta Stopiak, tel.: 0915/089 319

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.