Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 2 izbový byt v apartmánovom dome Skalka, Donovaly

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Romana Debnáriková

realitná maklérka

+421 908 126 603
debnarikova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: Rekreačný apartmán

Bosen Group Vám ponúka na predaj zariadený 2 izbový byt v apartmánovom dome Skalka na Donovaloch.

3D VIRTUALNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=driXikViiEm

BYT: Výmera bytu je 40 m2 a nachádza sa na prízemí bytového domu Skalka. Byt bol kompletne zrekonštruovaný v r. 2020: podlahové kúrenie v celom byte, kompozitná podlaha, rekuperácia, wi-fi termostat v každej miestnosti s možnosťou ovládania cez smartfón, kuchynská linka, kúpeľňa so sprchovým kútom. 
Veľmi dobrá investičná príležitosť, či už pre jednotlivca alebo firmu. Benefitom sú veľmi nízke režijné mesačné náklady.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva z chodby, obývacej izby, spálne, kuchyne, kúpeľne spojenej s toaletou.

ZARIADENIE: Predáva sa zariadený, tak ako je možné vidieť na inzerovaných fotografiách.

PARKOVANIE: Pred bytový domom.

LOKALITA: Donovaly sú vyhľadávaným horským strediskom vďaka jeho dostupnosti, ako aj celoročným aktivitám. V obľube je u priaznivcov letných a zimných športov - horskej turistiky, cykloturistiky, adrenalínových športov, lyžovania, bežkovania. V zime ponúka stredisko 11 km upravovaných lyžiarských tratí. 
Od apartmánového domu SKALKA sa nachádza: 500 m zjazdovka Záhradište, 200 m Donovalkovo, 20 minút peši centrum obce. Banská Bystrica a Ružomberok sú vzdialené 27 km, a hlavné mesto Bratislava 2 hodiny cesty autom.

CENA: 165.000 eur s DPH

Realitný maklér: Romana Debnáriková, +421908126603, debnarikova@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.