Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenájom obchodného priestoru, Podunajské Biskupice, 43,01 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

JUDr. Veronika Pfundtnerová

realitná maklérka

+421 905 619 358
pfundtnerova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Obchodné priestory

Prenajala som tento obchodný priestor v Podunajských Biskupiciach do 2 týždňov odkedy mi ho pani majiteľka zverila do rúk. Za jej prejavenú dôveru sme jej vdačná a veľmi sa teším, že sa podarilo nájsť nájomcu, s ktorým si pani majiteľka veľmi sadli. Tento obchod bola úplna radosť robiť.

DISPOZÍCIA: Rozloha samostatného obchodu je 43,01 m2. Priestor je otvorený s vchodom z ulice a veľkým výkladom. Vstup je aj zo zadnej strany zo súkromného parkoviska.  V obchodných priestoroch sa nachádza samostatná toaleta.

ZARIADENIE: V priestore je klimatizácia a alarm.

PARKOVANIE: Parkovanie v okolí bytového.

LOKALITA: Strategická poloha obchodných priestorov ponúka jeho všestranné využitie (obchod, výroba alebo sklad). Vďaka výbornému napojeniu na diaľničný obchvat, ako aj rýchlostnú cestu D4, R7, je odtiaľto zabezpečená rýchla dostupnosť do všetkých častí Bratislavy. 

CENA: 320 eur + energie

Voľný od 01.01.2023


Realitný maklér: JUDr. Veronika Pfundtnerová
Pre podrobnejšie informácie ma neváhajte kontaktovať.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.