Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PRENAJATÉ - BOSEN | Prenájom zariadený 3 izbový byt na ulici Estónska, Podunajské Biskupice

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt

PRENAJATÉ - Bosen Group Vám ponúka na prenájom 3- izbový byt na ulici Estónska v Bratislave v mestskej časti Podunajské Biskupice.

BYT: Má celkovú výmeru 70 m2 z toho 3 m2 má balkón, pivnica má 1,5 m2. Nachádza sa na 7.p./7.p zatepleného bytového domu s výťahom. Byt sa prenajíma zariadený.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva z chodby so vstavanou skriňou, kuchyne s jedálenským stolom, izby sú s posteľou a šatníkovými skriňami, obývacej izby s gaučom, konferenčným stolíkom, TV, obývačkovým nábytkom, kúpeľňa s vaňou a oddelená toaleta. Internet je zahrnutý v cene nájmu. 

LOKALITA : Bytový dom sa nachádza v lokalite s dobrou občianskou vybavenosťou v blízkosti Dunajského ramena a Vrakunského lesoparku. V pešej dostupnosti sa nachádza zastavka MHD, TESCO expres, materské školy, detské ihrisko, reštaurácie, nedaľeko obchody Billa, Lidl.

PARKOVANIE: Parkovanie je možné v okolí bytového domu.

CENA: 600 Eur/mesiac + 150 Eur/ energie + 750 Eur depozit + 375 Eur odmena pre RK

Realtiný maklér: Romana Debnáriková

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.