Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

  • Cena v RK

Základné informácie

Interné ID: ID43
Ulica: Krajinská
Obec: Bratislava-Podunajské Biskupice
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

BOSEN | 6 izbová vila s veľkorysým pozemkom v Podunajských Biskupiciach, 2486m2

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám ponúka na predaj 6 izbovú vilu s bazénom a sanou v pokojnej časti Podunajských Biskupíc na ulici Krajinská.

VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=pTg9XM17asT

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=Z6Wyglnh2FI

RODINNÝ DOM: Čiastočne zariadený dvojpodlažný dom bol postavený v roku 2004 a prešiel rekonštrukciou v roku 2013. Úžitkovú plochu má 280m2, má dve terasy, vonkajší bazén (8mx4mx1,5m), saunu a vírivku. Dom má teplovodné podlahové kúrenie zabezpečené plynovým kotlom a je aj s hospodárskou budovou napojený na alarm. V každej miestnosti je rozvod na TV a internet. K domu je vyhotovený znalecký posudok z konca roka 2021. 

DISPOZÍCIA: 
Prízemie: náchadza sa tu vstupná hala so vstavanou skriňou, technická miestonosť, obývacia izba  s krbom spojená s kuchyňou a jedálňou, kúpeľňa s toaletou, práčovňa, izba a miestnosť so sanou, sprchovým kútom a samostatnou toaletou. 
Poschodie: na druhom poschodí sa nachádza otvorená gáleria, 3 izby, 2x kúpelňa s toaletou a walk-in šatník, ktorý je možné prerobiť na d'aľšiu izbu.

POZEMOK: Má veľkorysú rozlohu 2486m2. Rozľahlá záhrada poskytuje množstvo zelene, ovocných stromov a altátok napojený na elektrinu. Má automatickú závlahu napojenú na studňu. Zadná prestrešená terasa disponuje vonkajším krbom s grilom a vírivkou. Záhradnú techniku ľahko schováte v hospodárkej budove, kde je aj letná kuchyňa a druhá garáž. 

IS: elektrina, voda, plyn, kanalizácia

PARKOVANIE: 1x garáž ako súčasť domu, 1x garáž za domom v hopodárskej budove a možnosť voľného parkovania na príjazdovej ceste 

LOKALITA: Ponúka maximálny komfort bývania a kompletnú občiansku vybavenosť. V okolí domu sa nachádzajú školy, reštaurácie, kaviarne, kompletná sieť obchodov (Kaufland, TESCO, Lidl, Billa), rýchle napojenie na diaľničný obchvat, MHD zástavky.

CENA: cena v RK

MAKLÉR: Adam Belianský
                +421 944 288 368 
                beliansky@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
2486 m2
Úžitková plocha:
280 m2
Plocha pozemku:
2486 m2
Podlahová plocha:
280 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
6
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
3
Klimatizácia:
áno
El. napätie:
230V
Parkovanie:
áno
Voda:
studňa a vodovod
Krb:
áno
Typ:
exteriérový
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno - 2 autá
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno
Internet:
áno - wi-fi
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno - 2
Vykurovanie:
vlastné - plyn
 

MAKLÉR

Adam Belianský

manager, realitný maklér

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti