Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Stavebný pozemok v prírode - Radvaň nad Dunajom

  • 142 000
    28,16/m2

Základné informácie

Interné ID: MD005
Ulica: Radvaň nad Dunajom
Obec: Radvaň nad Dunajom
Okres: Komárno
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pre rodinné domy

BOSEN | Stavebný pozemok v prírode - Radvaň nad Dunajom

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Bosen Group Vám ponúka exkluzívne na predaj stavebný pozemok v okrese Komárno, v obci Radvaň nad Dunajom, ktorý sa nachádza priamo pri rieke Dunaj.

Pozemok: Nachádza sa v tichej oblasti, priamo na hranici s riekou Dunaj, v okolí ktorého je príroda a chránená oblasť. Jeho celková výmera je 5043 m2 a je rovinatý, teda vhodný na výstavbu. V okolí sa nachádzajú potraviny, reštaurácie a základná občianska vybavenosť.

IS: inžnierske siete (elektrika, voda, plyn) sú dostupné priamo pri pozemku na hlavnej ceste.

Lokalita: Neďaleko je Wellness Hotel Patince, a rovnako tak aj okresné mesto Komárno (18km). Pozemok je vhodný na výstavbu rodinného domu, ako aj objektu na rekreáciu. V bezprostrednej blízkosti (cca 300m) sa nachádza novovybudovaná kompa, ktorá umožní priamy prístup do Maďarska, vďaka priechodu Radvaň nad Dunajom – Neszmély, ktorý tak skráti pôvodnú 40km obchádzku len na pár minút, čo výrazne zhodnotí danú oblasť, má vplyv na rast cien nehnuteľností v tomto regióne a je prípadne vhodný aj na investičnú činnosť. UPI na vyžiadanie.

Cena: 142.000€

Realitný maklér: Adam Belianský
                            +421 944 288 368
                           beliansky@bosen.sk

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
5043 m2
Inžinierske siete:
áno
 

MAKLÉR

Adam Belianský

manager, realitný maklér

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti