Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Na predaj posledné investičné apartmány Meridien Five Star Resort v Nízkych Tatrách

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

Základné informácie

Kraj: Žilinský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: Rekreačný apartmán

BOSEN GROUP Vám predstavuje projekt investičných apartmánov, Meridien Five Star Resort na Liptove s vlastným lyžiarskym strediskom Ski Iľanovo. 

V ponuke máme posledné aprtmány s rozlohou od 28 m2 - do 62 m2, každý apartmán disponuje priestrannou loggiou s rozlohou od 3,6 m2 do 60 m2 a vlastným parkovacím státím.

Pre klientov ponúkame maximálny komfort apartmánov, ktoré budú vybavené nadštandardnými materiálmi. Apartmány sa predávajú kompletne zariadené.

POLOHA

Investičné apartmány Meridien Five Star Resort sa nachádzajú v Iľanovskej doline v Nízkych Tatrách,  priamo v prírode ktorá nie je zasiahnutá prírodnou alebo stavebnou kalamitou.

Ticho a pokoj v tejto doline si zamiluje každý návštevník.

ALL INCLUSIVE SLUŽBY

Meridien Five Star Resort budú ako jediné investičné apartmány na Slovensku ponúkať svoje služby formou All inclusive. Pre dokonalý zážitok, relax a pohodu strávenu na Liptove Vás pozveme na strechu nášho - Vášho rezortu Meridien, kde si spoločne vychutnáme nielen neuveriteľné výhľady, ale aj zážitky pri špecialitách z grilu a miešaných nápojoch.

WELLNESS

Dovolenkári, ktorí budú navštevovať rezort Meridien budú mať k dispozícii wellness, interiérový aj exteriérový. Wellness bude vybavený saunou, vírivkou, ochladzovacou kaďou i perličkovým kúpeľom, tepidarium a masážou. Pre úplnú dokonalosť nášho Spa nebude chýbať wellness bar a luxusný vonkajší bazén.  

ŠPORT A ZÁBAVA

V centrálnej budove bude veľké interiérové ihrisko pre deti, ktoré poznáte z nákupných centier a exteriérové 3D bludisko. Ambasádormi nášho projektu budú SMEJKO A TANCULIENKA. Meridien pripravuje vlastné bowlingové dráhy, fitness a aj tenisový kurt. Navyše máme pre našich klientov vlastný lyžiarsky svah, lyžiarsku školu a požičovňu lyží. 

Možno si kladiete otázku, čo so svahom cez leto? Odpoveďou je nezabudnuteľný zážitok v podobe adrenalínovej atrakcie: ZIPLINE. 
Cez letné mesiace máme pripravenú požičovňu e-bikov a tenisovú školu. 

KADERNÍCKE SLUŽBY

K dispozícii bude exkluzívne kaderníctvo pre dámy pod záštitou značky COCOCHOCO Profesionál a pre pánov Barber.

FINANCOVANIE

40% pri podpise zmluvy o budúcej kúpnej zmluvy   

10% po dokončení skeletu

30% po dokončení hrubej stavby

10% pri dokončení apartmánu

10% pri odovzdaní apartmánu

CENY A TERMÍNY
Ceny apartmánov v závislosti od ich rozlohy začínajú od 124.647,- Eur
Predpokladaný investičný (ročný) výnos: 6-10% p.a. z hodnoty apartmánu

Začiatok výstavby projektu: 9/2021
Plánovaný termín dokončenia: 8/2023 

Aktuálny stav: skelet troch podlaží a príprava na základy tretej stavby. 

Každý vlastník apartmánov sa zaraďuje do nájomného vzťahu pre maximálnu obsadenosť.

O vyťaženosti Vášho apatrmánu budete informovaný.

S projektom rezortu Mēridien sa budeme hlásiť do súťaže Stavba roka.

V prípade otázok ma môžte kontaktovať na Tel:  Petra Doktorová  Tel: +421 910 555 446