Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ: BOSEN | Zariadený 3 izb. byt s dvomi loggiami, Petržalka, 87 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

PREDANÉ: Bosen Group Vám v zastúpení Mgr. Ivana Babušíka exkluzívne ponúkal na predaj zariadený 3 izbový byt s dvomi loggiami na 11. poschodí. Nachádza sa v blízkosti Chorvátskeho ramena, na ulici Rovniankova, Bratislava – m.č. Petržalka.

BYT: Celková rozloha bytu je 87,37 m2, z čoho dve loggie tvoria 10 m2 a pivničná kobka 1,6 m2. Nachádza sa na 11. poschodí z celkových 12. Byt je priechodzí a orientovaný na západnú a východnú stranu.

DISPOZÍCIA:  Za vstupnými dverami sa nachádza predsieň (10 m2) s úložným priestorom a vstupom do oddelenej obývacej izby (19 m2) s výstupom na loggiu (5,1 m2). Vedľa obývacej izby sa nachádza taktiež priestranná detská izba (17 m2), ktorá taktiež disponuje vlastnou loggiou (4,9 m2). Z detskej izby sa chodbou so vstavanými skriňami dostanete do samostatnej toalety, kúpeľne s rohovou vaňou a kuchyne. Vedľa kuchyne je umiestnená spálňa.

ZARIADENIE:  Byt sa predáva čiastočne zariadený. V predsieni je botník, skriňa na vešanie kabátov a vstavaná skriňa. V obývacej izbe sa nachádza pohovka, konferenčný stolík, stolík pod TV, veľký jedálenský stôl so 6 stoličkami, skrinky na stene. Kuchynská časť je vybavená kuchynskou linkou s plynovým sporákom, elektrickou rúrou, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, vstavaná mikrovlnka, barový pult s tromi stoličkami. V kúpeľni je rohová vaňa, umývadlo so skrinkou, práčka.Spálňa disponuje manželskou posteľou, dvomi skriňami, písacím stolom so stoličkou. V aktuálne detskej izbe sa nachádza rolldor, klimatizácia. Na loggii je stolík s dvomi kreslami.

PARKOVANIE:  Verejné parkovanie v blízkosti bytového domu.

LOKALITA:  Rovniankova ulica a jej okolie je obľúbenou časťou Petržalky vďaka blízkosti Chorvátskeho ramena a zelene navôkol s možnosťami na prechádzky či cyklistiku. Určite oceníte aj potraviny Kaufland, ktoré sú pár metrov od bytového domu a možnosť dopravy do mesta električkou (aktuálne vo výstavbe). V blízkosti sú aj reštaurácie a podniky, fitness centrum, plaváreň, bežecká dráha, bowling, Zdravotné stredisko, Dom kultúry, materská škôlka a základná škola, či viaceré detské ihriská. Dobrú dopravu do mesta zabezpečuje zastávka MHD Romanova s viacerými linkami do mesta.

CENA:  229.990 € byt a pivničná kobka

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.