Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Moderný 3izb Rodinný dvojdom so záhradkou v štandarde

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Silvia Mrva

realitná maklérka

+421918062119
s.mrva@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

BOSEN GROUP Vám ponúka na predaj moderný 3 izbový rodinný dom v dvojdome, obec Miloslavov (Zafírová ulica)  

DOM: má výmeru 69,96 m2 + terasa 18,75m2.
- je z YTONGU (30cm), zateplenie (15cm) polystyrén, 6-komorové plastové okná značky Salamander s izolačným troj-sklom, zvonku antracit zvnútra biele, strešná hydroizolačná fólia SIKA, sadrokartónové stropy, elektrické podlahové kúrenie REICHEM s reguláciou teploty - termostaty v každej izbe. Ohrev vody 100L bojlerom. 

POZEMOK: k domu prislúcha pozemok o veľkosti 341m2, ktorý je oplotený zeleným pletivom.

ŠTANDARD: dom je vybavený bránou a bráničkou, komplet oplotený. Na spotrebe elektriny ušetríte pomocou fotovoltaických panelov,ktoré majú výkon 1,5 KW.
- rodinný dom sa predáva vo vyššom štandarde: obklady, sanita, WC, dvere, zárubne, plávajúce podlahy zn.VITALITY, dlažba,vonkajšie elek.žalúzie. Dom sa predáva bez kuchynskej linky. Stavby sú už v štandarde vybavené vypínačmi LEGRAND Valena Life a bezpečnostným systémom Jablotron.
- alarm, optický internet, TV a zabudovaná 3,5 KW klimatizácia od spoločnosti Samsung s funkciou wind free.
- dom je napojený na verejný vodovod,elektrinu,optický internet T- COM a kanalizáciu.

PARKOVANIE: k domu prislúchajú 3 parkovacie státia.

SKOLAUDOVANÝ RODINNÝ DOM 2023.                            

LOKALITA: Súčasťou obce Miloslavov je materská škola, pošta, autobusová zastávka, potraviny BILLA, detské ihrisko, neďaleko je jazero vhodné pre rybolov, základná škola ako aj vlakové spojenie,ktoré sa nachádza v časti Alžbetin dvor. V blízkosti je i vyhľadávané jazero Košariská a pre milovníkov jazdectva taktiež koníky. Veľkou výhodou je rýchle a komfortné pripojenie sa na neďaleký obchvat D4R7. V obci sú výborné možnosti športového vyžitia, tenis, futbalové ihrisko, detské ihrisko.

CENA v ŠTANDARDE:  209.900 € na pozemku 341m2

                                        211.900 € na pozemku 349m2

K dispizícii je možnosť kúpiť rodinný dom v štádiu HOLODOM : 199.900 €

- ukončené 2x biely hyg.náter + vypínače., ( bez podláh, dverí, obkladov, sanity ), s predprípravou na klímatizáciu, alarm, ext. žalúzie - bez ich inštalácie. Pozemky budú oplotené so vstupnou bránou, vrátane parkovania, chodníka a terasy.

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.