Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | PRENAJATÉ slnečný 2 izbový byt v novostavbe na ulici Košická, Bratislava - Ružinov

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Martina Jančiová

Property manager

+421 903 784 100
m.janciova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Vám ponúkal na prenájom moderný 2 izbový byt s loggiou v novostavbe na ulici Košická, Bratislava – mestská časť Ružinov.

BYT: Byt má výmeru 52,4 m2 z čoho 3,27  m2 tvorí loggia . Nachádza sa v bytovom dome na 9/10 poschodí s výťahom. K bytu prislúcha pivničná kobka a taktiež je možnosť prenajať parkovacie státie v susednom garážovom dome. Byt je klimatizovaný.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, spálňa s výstupom na loggiu, presvetlená obývacia časť spojená s kuchyňou, šatník a kúpeľňa so sprchovým kútom a WC.

ZARIADNIE: Byt sa prenajíma kompletne zariadený. V byte sú vstavané skrine a samostatný šatník. V obývačke sa nachádza sedačka, kreslá, konferenčný stolík a stôl pod televízor s TV. Kuchyňa - kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (umývačka riadu, indukčná varná doska, digestor, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou) a jedálenský stôl so stoličkami. Spálňa (vstavaná skriňa, manželská posteľ, nočné stolíky, kozmetický stolík s taburetkou). V kúpeľni je WC, sprchový kút a práčka.

PARKOVANIE: Možnosť prenajať parkovacie státie v neďalekom garážovom dome.

LOKALITA: Lokalita ponúka príjemné bývanie pre mladých ľudí s kompletnou občianskou vybavenosťou (zdravotné stredisko, pošta, supermarkety, reštaurácie, služby,  OC NIVY, trhovisko Miletičova a iné) s ľahkou dostupnosťou do všetkých mestských častí Bratislavy.

CENA: 740 EUR nájom/mesiac  +  160 EUR energie / mesiac  + parkovanie (nie je podmienkou 120 EUR/mesiac)

V byte nie sú povolené domáce zvieratá. Byt je vhodný pre max. 2 osoby. 

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie a právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.