Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenajaté príjemný 1 izbový byt v novostavbe na ulici Košická, Bratislava - Ružinov

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Martina Jančiová

Property manager

+421 903 784 100
m.janciova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 1-izbový byt

Bosen Group Vám ponúkal na prenájom príjemný 1 izbový byt s loggiou v novostavbe na ulici Košická, Bratislava –Mestská časť Ružinov.

BYT: Byt má výmeru 29,41 m2 z toho 3,63 m2 loggia. Nachádza sa v bytovom dome na 9/10 poschodí s výťahom. K bytu prislúcha pivničná kobka a taktiež je možnosť prenajať parkovacie státie v susednom garážovom dome. Byt je klimatizovaný.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, presvetlená obývacia časť s výstupom na loggiu spojená s kuchyňou a kúpeľňa so sprchovým kútom a WC.

ZARIADNIE: Byt sa prenajímal čiastočne zariadený. V obývačke sa nachádza sedačka, kreslo, konferenčný stolík, sklápacia posteľ, jedálenský stôl so stoličkami a dostatok úložného miesta. Kuchyňa - kuchynská linka (umývačka riadu, indukčná varná doska - dvojplatnička, chladnička, práčka). V kúpeľni je WC a sprchový kút.

PARKOVANIE: Možnosť prenajať parkovacie státie v neďalekom garážovom dome.

LOKALITA: Lokalita ponúka príjemné bývanie pre mladých ľudí s kompletnou občianskou vybavenosťou (zdravotné stredisko, pošta, supermarkety, reštaurácie, služby,  OC NIVY, trhovisko Miletičova a iné) s ľahkou dostupnosťou do všetkých mestských častí Bratislavy.

CENA:  490 EUR nájom/mesiac  + 100 EUR energie/mesiac + Provízia pre RK - 295 EUR + parkovanie (nie je podmienkou 70 EUR/mesiac)

V byte nie sú povolené domáce zvieratá. Byt je vhodný pre 1, maximálne 2 osoby. 

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie a právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.