Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Pozemok so SP na dvojdom, 1001 m2, Staré Mesto, Bratislava

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Petr Mík, LRM.

realitný maklér

+421 911 150 233
mik@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pre rodinné domy

BOSEN GROUP Vám ponúka na predaj jedinečný pozemok so stavebným povolením na výstavbu dvojdomu na ulici Radvanská, Staré Mesto – Bratislava.

POZEMOK: Parcela má výmeru 1001 m2 a je silne svahovitá. K pozemku je vypracovaný a schválený projekt na moderný rodinný dvojdom. Susedné pozemky sú už zastavané.

IS: Priamo na pozemku sú dostupné všetky IS - kanalizácia, elektrika, plyn, voda.

LOKALITA: Pozemok svojou polohou ponúka bývanie pre najnáročnejšiu klientelu. Tichá a málo frekventovaná ulica s nádherným výhľadom na Dunaj a okolie Hradného vrchu sú zárukou top lokality v Bratislave. Prechádzkou sa za pár minút dostanete na pešiu zónu do Starého Mesta. V tesnej blízkosti je aj Bratislavský hrad a Horský park. Výborné napojenie na diaľničný obchvat a dobrá občianska vybavenosť sú len ďalšími benefitmi.

CENA: 1.350.000,- €

Realitný maklér: Petr Mík  
tel.: +421 911 150 233

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.