Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 3 izbový byt v historickom centre mesta, Kapitulská - Trnava, 118m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Adam Belianský

manager, realitný maklér

+421 944 288 368
beliansky@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na predaj priestranný 3 izbový byt v historickom centre Trnavy na vyhľadávanej ulici Kapitulská.

BYT: má výmeru 118 m2. Nachádza sa na 2. poschodí v historickej budove, ktorá momentálne prechádza kompletnou rekonštrukciou/prestavbou. V celom byte sa nachádza podlahové kúrenie a predpríprava na krb alebo kachle. Byt taktiež disponuje drevenými oknami s izolačným trojsklom orientovanými na západ. Predáva sa v štandarde, nezariadený s predprípravou na kuchynskú linku.

DISPOZÍCIA: vstupné zádverie so samostatnou toaletou, svetlá obývacia izba spojená s kuchyňou, jedálenským kútom a oddychovým vykierom ideálnym na čítanie. Z obývačky sa vstupuje do privátnej časti bytu chodbou, ktorá oddeľuje veľkú detskú izbu s dvomi oknami a k nej prislúchajúci šatník, kúpeľňu so sprovým kútom a toaletou, ďalej manželskú spálňu disponujúcu vlastným šatníkom, vlastnou kúpeľňou s vaňou a toaletou.

LOKALITA: Výborná lokalita priamo v centre Trnavy len 5 minút chôdze od OC City Arena, s kompletnou občianskou vybavenosťou: reštaurácie, obchody, trhy, kaviarne, kostoly, parky, divadlo, úrady a zastávky MHD všetko v pešej dostupnosti.

PARKOVANIE: budova sa nachádza na tichej jednosmernej ulici s verejnou parkovacou zónou. K bytu je možnosť dokúpiť parkovacie miesta vo dvore, jedno za cenu 20.000€

Voľný ihneď

CENA: 360.000€

MAKLÉR: Adam Belianský
                 +421 944 288 368
                 beliansky@bosen.sk

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.