Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 2 izbový byt s otvorenou galériou, Kapitulská - Trnava, 85m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Adam Belianský

manager, realitný maklér

+421 944 288 368
beliansky@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na predaj vzdušný 2 izbový byt v historickom centre Trnavy na vyhľadávanej ulici Kapitulská priamo pri pešej zóne. 

BYT: má nadštandardnú výmeru 84 m2 na dvoch podlažiach. Nachádza sa na 3. poschodí v historickej budove, ktorá momentálne prechádza kompletnou rekonštrukciou/prestavbou. V celom byte sa nachádza podlahové kúrenie. Byt taktiež disponuje drevenými strešnými oknami orientovanými na juh s krásnym výhľadom na hradby starej Trnavy. Predáva sa v štandarde, nezariadený s predprípravou na kuchynskú linku.

DISPOZÍCIA: vstupné zádverie so samostatnou toaletou, kúpeľňou so sprchovým kútom a toaletou z ktorého sa otvára veľká, svetlá obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálenským kútom ozvláštnená vzdušnou galériou cez dve podlažia ktorá priestoru dodáva charakter. Z obývacej miestnosti sa vstupuje do samostatnej manželskej spálne ako aj schodami na podkrovné polpodlažie perfektne sa hodiace na pracovňu, knižnicu či oddychový priestor.

LOKALITA: Výborná lokalita priamo v centre Trnavy len 5 minút chôdze od OC City Arena, s kompletnou občianskou vybavenosťou: reštaurácie, obchody, trhy, kaviarne, kostoly, parky, divadlo, úrady a zastávky MHD všetko v pešej dostupnosti.

PARKOVANIE: budova sa nachádza na tichej jednosmernej ulici s verejnou parkovacou zónou. K bytu je možnosť dokúpiť parkovacie miesta vo dvore, jedno za cenu 20.000€

CENA: 260.000€

MAKLÉR: Adam Belianský
                +421 944 288 368
                 beliansky@bosen.sk

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.