Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PRENAJATÉ BOSEN | Prenájom 3 izbového priestranného bytu v blízkosti centra mesta,Dulovo námestie

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Rebeka Jasenecová

realitná maklérka

+421911343090
jasenecova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt

PRENAJATÉ
 

Bosen Group Vám ponúkal na prenájom slnečný 3-izbový byt v tichej lokalite v blízkosti centra mesta Bratislavy na Dulovom námestí.

BYT: Byt disponuje rozlohou 76 m2 vrátane priestrannej terasy a je orientovaný na severozápad. Byt sa nachádza na 6 poschodí s vchodom z pavlače. Vstup do zateplenej bytovky s výťahom sa nachádza vo vnútrobloku.

VYBAVENIE: Vstupná hala so vstavanými skriňami a komodami, kuchyňa v ktorej sa nachádza jedálenský stôl so stoličkami, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (elektrická a mikrovlnná rúra, indukčná platňa, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou), obývacia izba so sedačkou, komodou, konferenčným stolíkom, TV a klimatizáciou, spálňa s manželskou posteľou s matracmi a komoda, izba s jednolôžkom, komodou a pracovným stolom. Kúpeľňa disponuje vaňou a umývadlom so skrinkou, samostatné WC na ktorom sa nachádza bojler a práčka.

DISPOZÍCIA: Vstupná hala z ktorej sa dostanete do izby ktorá je orientovaná na pavlač, do kúpeľne, WC a do kuchyne spojenej s obývačkou z ktorej sa dostanete do spálne. Obývacia izba a aj spálňa disponuje výstupom na priestrannú terasu.

VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=QeUiypUcTz6

LOKALITA: Dulovo námestie sa nachádza v preferovanej časti Ružinova v blízkosti centra mesta v pešej dostupnosti ku nákupnému centru Nivy. Lokalita disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, školami, škôlkami, reštauráciami a obchodmi.

CENA: 970,- EUR nájom/mesiac, 250,- EUR energie / mesiac, 1220,- EUR vratný depozit.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie a právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.