Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PRENAJATÉ - BOSEN | Útulný 2,5 izbový byt, ulica Sibírska, Bratislava

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Ing. Natália Herškovič

manager

+421 908 257 677
herskovic@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

Úspešne prenajatý  útulný 2,5 izbový byt na ulici Sibírska v Bratislave.

BYT: Má výmeru 51 m2 obytnej plochy, disponuje balkónom a loggiou spolu o veľkosti 3,97 m2. Nachádza sa na 1/5 NP zatepleného bytového domu. V letných mesiacoch je možné byt vychladiť klimatizáciou.

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma kompletne zariadený – 2x vstavaná šatníková skriňa, 2x komoda, gauč, konferenčný stolík, TV stolík, obývačková zostava, jedálenský stôl so stoličkami, kuchynská linka, 1x váľanda, 1x manželská posteľ, spálňová zostava, práčka.

DISPOZÍCIA: Zo vstupnej chodby sa vchádza do obývačky spojenej s kuchyňou. Obývacia izba je zároveň prepojená so spálňou, odkiaľ je prístup na loggiu. V byte sa nachádza ešte jedna menšia samostatná izba, do ktorej sa vchádza z kychynskej časti a ktorá disponuje balkónom. Vo vstupnej chodbe sa nachádza kúpeľňa a samostatná toaleta.

PARKOVANIE: Verejné pred bytovým domom.

LOKALITA: Byt je situovaný na ulici Sibírska, m.č. Nové Mesto, táto časť sa vyznačuje výbornou dostupnosťou do centra mesta. V pešej dostupnosti zástavky MHD (električka, autobus) na všetky smery v rámci Bratislavy, škola, škôlka, obchody, služby, reštaurácie.

CENA: nájom 580 eur/mesiac + energie 150 eur/mesiac + depozit vo výške 1 mesačného nájmu

Realitný maklér: Ing. Natália Herškovič, +421908257677, herskovic@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.