Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Na predaj rodinný dom v obci Pernek s výhľadom na Malé Karpaty

MAKLÉR

Ing. Ján Vaškor

riaditeľ pobočky

+421 903 478 154
vaskor@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Realitná kancelária Bosen Malacky Vám exkluzívne ponúka na predaj  3 izbový rodinný dom s letnou kuchynkou, hospodárskou budovou a garážou v obci Pernek s výhľadom na Malé Karpaty, len 35 km od hlavného mesta Bratislavy.

RODINNÝ DOM: pôvodný stav, rekonštruovaná strecha, čiastočne podpivničený, zastavaná plocha je 124 m2 a podlahová plocha je cca. 90 m2, pivnica ma rozlohu 35 m2. 3 izbový rodinný dom, 1x kúpeľňa, 1x samostatné WC, technická miestnosť (v pivnici), komora, odkladací priestor v podkroví rodinného domu. 

GARÁŽ: samostatne stojaca garáž na 1 auto spolu s hospodárskou budovou, zastavaná plocha 42 m2.

HOSPODÁRSKA BUDOVA: možnosť využiť ako letnú kuchynku, prípadne malý samostatný byt, zastavaná plocha 70 m2. 

DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU: zádverie, z ktorého sa vstupuje do pivnice a predsiene rodinného domu. Z predsiene je vstup na samostatné WC a do chodby. Z chodby je vstup na povalu, do izby, obývačky a kuchyne. Z kuchyne je vstup do komory a kúpeľne rodinného domu. Z obývačky je vstup do spálne. 

POZEMOK: celková výmera pozemku je 819 m2.  Pozemok je rovinatý s výhľadom na Malé Karpaty. Na pozemku sa nachádza kopaná studňa. 

PARKOVANIE: garáž pre 1 auto a vonkajšie parkovanie pri rodinnom dome.

LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza pri hlavnej ceste v obci Pernek, ktorá je vzdialená od okresného mesta Malacky 12 km a od hlavného mesta Bratislava 35 km. Okresné mesto Malacky disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou.

CENA: 170.000,- EUR

Realitný maklér: Ing. Ján Vaškor, 0903 478 154, vaskor@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.