Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Predaj - administratívne / obchodné priestory na ul. Košická, BA - Ružinov

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Petr Mík, LRM.

realitný maklér

+421 911 150 233
mik@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Obchodné priestory

BOSEN GROUP ponúka na predaj budovu pre administratívne / obchodné priestory na ulici Košická / Kohútová. Objekt aktuálne prechádza celkovou rekonštrukciou, čo novému majiteľovi ponúka možnosť výberu dispozičného riešenia a finálného interiéru podľa potreby. Maximálna možná výmera je 2455m2. 

Pre objekt je vydané právoplatné stavebné povolenie na jeho kompletnú rekonštrukciu, vrátane zmeny stavby pred dokončením, ktorá dáva možnosť zastavať aj átrium. Došlo by tak k navýšeniu podlahovej plochy o 350 m2, zo súčasných 2109m2 na 2455m2.

DISPOZÍCIA:
1.PP: celková plocha 626 m2 - priestory pre technologické vybavenie objektu a sklady.
1.NP: celková plocha 635 m2 (resp. 851 m2 - variant so zastavaným átriom) - tu sa nachádza hlavný vstup do objektu a administratívne priestory.
2.NP: celková plocha 848 m2 (resp. 978 m2 – variant so zastavaným átriom) - administratívne priestory.

VYUŽITIE: polyfunkčné - obchod, služby, administratíva.

Podľa požiadavky klienta pripraví developerská spoločnosť – doterajší majiteľ objektu, riešenie „na mieru“ v rozsahu potrebnej inžinierskej činnosti aj samotnej realizácie.
Pre inšpiráciu sú vypracované 4 návrhy na využitie a vizuál objektu ( viď foto - ukážky v inzercii). 
Vo výsledku sú to návrhy pre oblasť: zdravotnícke zariadenie, administratíva, kombinácia obchodu a administratívy. V prípade záujmu vieme návrhy zaslať k nahliadnutiu.

PARKOVANIE: k objektu prináleží 16 vonkajších parkovacích miest, ktoré sú súčasťou predaja. V prípade potreby je možné rozšíriť parkovaciu kapacitu formou prenájmu v susednom parkovacom dome.

LOKALITA: budova je situovaná v mestskej časti Bratislava II - Ružinov, ohraničená ulicami Košická a Kohútova. Vďaka centrálnej pozícii obklopenej plnou občianskou vybavenosťou a dobrou dostupnosťou autom aj MHD sa môže táto budova stať veľmi atraktívnym miestom pre Vaše podnikanie.

CENA: dohodou - závislá od rozsahu celkových stavebných úprav a prvkov interiéru.

Realitný sprostredkovateľ:
Petr Mík, Tel. +421 911 150 233, mik@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.