Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenájom priestranný dizajnový 3 izbový byt v novostavbe Matadorka, Bratislava - Petržalka

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Sofia Habáňová

property manager

0904336126
habanova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na prenájom dizajnový 3 izbový byt v novostavbe Matadorka, Bratislava - Petržalka.

Byt : Byt sa nachádza na 4. poschodí bytového domu s výťahom, má výmeru 65,5 m2 a priestranný balkón o rozlohe 10m2. V bytovom dome sa nachádza súkromná terasa pre obyvateľov s detským ihriskom, oddychovou časťou a ihriskom pre športové aktivity. Byt je vhodný pre maximálne 2 osoby bez domácich zvierat a je voľný ihneď.

3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=jFHK4aFJcnA

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, presvetlená obývacia časť spojená s kuchyňou, pracovňa, spálňa so šatníkom a kúpeľňa s WC.

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma kompletne zariadený kvalitným nábytkom. Vybavenie kuchyne – veľká chladnička s mrazničkou, vstavané spotrebiče -  umývačka riadu, elektrická rúra, indukčný sporák. Kuchyňa je vybavená kuchynským riadom. V byte sa nachádza práčka aj sušička.

PARKOVANIE: K bytu prislúcha parkovacie státie v podzemnej garáži.

LOKALITA: Obľúbená lokalita na začiatku Petržalky s výbornou dostupnosťou do centra. V blízkom okolí je skvelá občianska vybavenosť – obchody, služby, lekáreň, zastávka MHD, reštaurácie a železničná stanica Petržalka.

CENA: Nájom 690 EUR/mesiac + energie vrátane internetu 210 EUR/2 osoby/ mesiac + vratný depozit vo výške mesačného nájmu s energiami.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná a zahŕňa poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.