Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | PRANAJATÉ | Prenájom 1 izbový byt, 40 m2, OC RETRO, Bratislava - Ružinov

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Klaudia Jenischová

realitná maklérka

+421 919 188 524
jenischova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 1-izbový byt

PRANAJATÉ | Bosen Group Vám ponúka na prenájom 1 izbový byt v OC RETRO, Bratislava – mestská časť Ružinov.

BYT: Byt má výmeru 40 m2 vrátane pivničnej kobky. Nachádza sa na 4. poschodí bytového domu. Výhodou je veľký samostatný walk-in šatník a rozšírená terasa. 

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba so vstupom do samostatného šatníka, wc, kúpeľne, obývacej časti s vyklápaciu posteľou, kuchyňou a výstupom na terasu.

ZARIADNIE: Byt sa prenajíma kompletne zariadený vrátane základného kuchynského riadu. Byt je kompletne zariadený  -  komoda vo vstupnej chodbe, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi ( umývačka riadu, indukčná varná doska, digestor, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou), barová časť so stoličkami, vyklápacia posteľ 160x200cm,  konferenčný stolík, sedačka, taburetka, TV, práčka. V byte je klimatizačná jednotka. 

PARKOVANIE: Parkovanie v okolí bytového domu, možnosť prenájmu parkovacie státia v garáži bytového domu (nieje v ponuke RK). 

LOKALITA: Bytový dom je priamo napojený na OC RETRO, ktoré ponúka príjemné bývanie s kompletnou občianskou vybavenosťou (pošta, supermarket, reštaurácie, kaviareň, služby, banka, fitnescentrum) a ľahkou dostupnosťou do všetkých mestských častí Bratislavy. Bezproblémová dostupnosť MHD a rýchle napojenie na diaľničný obchvat. Okolie je obklopené zeleňou a ponúka otvorené možnosti pre šport, v blízkosti Štrkoveckého jazera.  

CENA: 500 € nájom/mesiac + 100 € energie + TV a Internet/ mesiac + depozit vo výške 600 € 

Byt vhodný pre maximálne 2 osoby. Malý psík je povolený. Byt je voľný ihneď. 

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie a právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.