Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Predaj kvalitného 3 izbového bytu v novostavbe, Bratislava-Vrakuňa, Železničná, 79.68 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr.art. Nora Žalúdeková

realitný maklér

+421 902 327 970
zaludekova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

BOSEN GROUP Vám ponúka na predaj slnečný 3 izbový byt na ulici Železničná v mestskej časti Bratislava-Vrakuňa. 

BYT: Výmera bytu je 79.68 m2 z čoho balkón tvorí 7.88 m2. Byt sa nachádza na 2./3. vo viladome so 6 bytovými jednotkami bez výťahu. Byt je orientovaný na juho-východ čím je krásne presvetlený.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej chodby z ktorej je prístupné zázemie pozostávajúce z kúpeľne zo španielskeho mramoru a samostatného wc ale aj priestrannej komory hneď pri vchode, kuchyne spojenej s obývacou izbou s východom na balkón a dvoch samostatných izieb.

ZARIADENIE: Byt sa predáva v ŠTANDARDE, má plastové okná so žalúziami, plávajúcu podlahu, kúpeľňu s vaňou s dôrazom na kvalitné materiály a ich prevedenie.

PARKOVANIE: Ku každému bytu prislúcha vyhradené parkovacie státie pri bytovom dome sprístupné z vedľajšej ulice.

LOKALITA: Lokalita poskytuje kompletnú občianskú vybavenosť: Obchody (Tesco, Terno ai.), reštaurácie, kaviarne, dostatok ihrísk aj detských ihrísk v okolí, lekárne, základné a stredné školy, detské centrum Vrakuňáčik ako aj veľa možností prechádzok - Vrakúnsky lesopark. Byt sa nachádza 2 km od výjazdu na diaľnicu, 2.5 km od letiska M.R. Štefánika, veľa možností cyklotrás či vychádzok. V blízkosti bytu sa nachádza zastávka MHD ako aj zastávka ŽST do Bratislavy. 

NÁZOR ARCHITEKTA:  Bytový dom aj byt je určený pre náročnejšieho klienta. Použité materiály aj prevedenie kladie dôraz na súkromie, ticho a kľud, byty majú veľmi dobrú akustiku sú odhlučnené ako od chodby tak aj od ostatných bytových jednotiek. Kúpeľne a toalety sú vydláždené nadčasovým španielskym mramorom. Oceňujem úložné priestory pri vchodových dverách, ktoré nahrádzajú pivničné priestory. V celom bytovom dome je len 6 bytov čo je charakteristické pre architektúru viladomov. Byt si vyžaduje dozariadenie kuchynskou linkou a nábytkom, návrh môžete vidieť vo fotografiách inzerátu a má len informačný charakter.  

CENA: 270.000 EUR + 10.000 EUR Parking

Realitný maklér: Mgr. art. Nora Žalúdeková

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.