Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 3 izbový byt v novostavbe NUPPU – JUNIPERUS, Hraničná ul., BA - Ružinov, 79 m2

MAKLÉR

Mgr. Ivana Sovová

realitná maklérka

+421 911 818 181
sovova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Bosen Group Vám ponúkala na predaj úplne nový skolaudovaný 3 izbový byt v novostavbe NUPPU Juniperus, Bratislava – m.č. Ružinov, ihneď k nasťahovaniu.

BYT: Byt má výmeru 71,46 m2 + balkón 4,76 m2. Nachádza sa na 5. nadzemnom podlaží bytového domu s výťahom. K bytu prislúcha pivničná kobka v suteréne s rozlohou 2,75 m2. 

DISPOZÍCIA: Vstupnou chodbou sa vchádza do izieb (15,91 m2 a 13,01 m2), kúpeľne s klasickou vaňou (5,39 m2), ďalej do samostatného WC s umývadlom a obývacej izby spojenej s kuchyňou (26,73 m2) s orientáciou na juhovýchod, z ktorej je vstup na balkón.

ŠTANDARD BYTU: Okná plastové s izolačným trojsklom a 6-komorovým profilom, fasádne vetracie sety, príprava pre exteriérové žalúzie, elektro príprava pre klimatizáciu, laminátové parkety “EGGER” hrúbky 8 mm (obytné miestnosti, zádverie, chodba), keramická dlažba a obklad „RAKO“ série „Concept“, sadrové omietky, polyuretánový náter s protišmykovou úpravou na balkóne, interiérové dvere plné hladké, domáci audiotelefón, IoT prvky (senzor na pivničnej kobke, vstupných dverách do bytu a na poštovej schránke), bezpečnostné protipožiarne dvere.

Vizualizácie sú ilustračné a slúžia na predstavu o možnosti zariadenia bytu.

OBJEKT: Objekt Juniperus má pre obyvateľov domu k dispozícii klubovňu, čistiaci priestor (umyváreň pre bicykle a kočíky), spoločnú pivničnú kobku pre odkladanie bicyklov, bezpečnostnú schránku (tzv. keybox), detské ihrisko, lavičky, oddychové plochy. NUPPU ako prvý rezidenčný projekt v Bratislave poskytuje službu zdieľaných áut – SHARE CAR.

PARKOVANIE: Vlastné garážové státie v suteréne bytového domu.   

LOKALITA: Príjemné bývanie v obľúbenej mestskej časti Ružinov s množstvom zelene, športových a detských ihrísk, zón na grilovanie a oddych. V pešej dostupnosti sú potraviny Kraj, lekáreň, kaviareň, kaderníctvo, MHD zastávka, balíkobox, elektronabíjacie stanice. Výborná občianska vybavenosť v blízkom okolí – škola, škôlka, nemocnica, úrad, pošta, banky, fitness, OC RETRO. Prechádzky v Parku Andreja Hlinku alebo v okolí Štrkoveckého jazera. Rýchla dopravná dostupnosť do centra mesta ako aj priame napojenie na diaľničný obchvat.

CENA:  277.900 € byt + 19.500 € garážové státie

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.