Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Zrekonštruovaný 2 izbový byt, Studenohorská, Lamač

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný 2 izbový byt na 6. poschodí zatepleného bytového domu s výťahom. Nachádza sa v kľudnej časti Lamača, na Studenohorskej ulici.

BYT: Celková rozloha bytu je 43 m2 z čoho tvorí pivničná kobka 1,66 m2. Nachádza sa na 6. poschodí z celkových 7. Rekonštrukciou byt prešiel v roku 2022 (podlahy, vchodové a interiérové dvere, kúpeľňa, elektrika, plastové okná, stierky, vykurovacie telesá). Vymenené boli aj stupačky. Výhodou je aj orientácia na dve svetové strany, západ-obývacia izba a východ spálňa.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby spojenej s kuchyňou, samostatnej toalety a kúpeľne, spálne.

ZARIADENIE: Byt sa predáva v štandarde, ktorý obsahuje: bezpečnostné vstupné dvere, interiérové dvere, plastové okná, laminátovú podlahu, sprchový kút a komplet sanitu.

PARKOVANIE: Verejné parkovanie v blízkosti bytového domu.

LOKALITA: Okolie Studenohorskej je charakterizované nielen blízkosťou prírody, ale aj množstvom možností k športovaniu. Neďaleko bytového domu je multifunkčné športové ihrisko, work-out ihrisko, bežecká dráha či futbalové ihrisko. Do 200 m od bytového domu nájdete potraviny Tesco, lekáreň, pizzériu, reštauráciu či miestny úrad. V tesnej blízkosti sa nachádza aj rodinné centrum Obláčik či základná škola. Zastávky MHD sú v tesnej blízkosti a autobusom sa dostanete veľmi rýchlo aj do nákupného centra Bory Mall (2 zastávky).

3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=za4qrNqwuMU

CENA: 149.990 € byt a pivničná kobka

V inzeráte sú použité vizualizácie, resp. virtuálny homestaging.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.