Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Rezervované!BOSEN | Rodinný dom, Kostolište

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Ing. Sabína Režná

realitný maklér

+421 904 043 061
rezna@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Bosen Group Vám ponúka na predaj novostavbu 3 izbového rodinného domu v obci Kostolište, ktorý je súčasťou dvojdomu.

RODINNÝ DOM: dom s výmerou 77m2 bol skolaudovaný v roku 2022, disponuje 2 izbami, kuchyňou prepojenou s obývačkou, z ktorej je vstup na zastrešenú terasu, chodbou a kúpeľňou spojenou s WC. Terasa je orientovaná na juhovýchod. Dom je vykurovaný elektrickým podlahovým kúrením, termostaty sú v každej miestnosti. V kúpeľni sa nachádza elektrický bojler. Dom je napojený na verejnú vodu a verejnú kanalizáciu. Nehnuteľnosť sa predáva nezariadená –zostáva kuchynská linka a skrinky v kúpeľni.

POZEMOK: celková výmera pozemku vo výlučnom vlastníctve je 217m2, pozemok je oplotený, udržiavaný a nachádza sa na ňom záhradný domček. Predáva sa aj spoluvlastnícky podiel na prístupovej ceste o veľkosti ½ a celková výmera tohto pozemku je 113m2.

LOKALITA: obec Kostolište sa nachádza 4km od okresného mesta Malacky s plnou občianskou vybavenosťou, samotná obec má dobrú občiansku vybavenosť: materská škola, pošta, obchody, reštaurácia, kaviareň, autobusové spojenie...

PARKOVANIE: je zabezpečené  na vlastnom pozemku, od ulice je oddelené kovanou bránou

CENA: 180.000,-EUR

Bosen Group  je členom Realitnej únie SR a riadisa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.