Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 2 izbový byt 53m2, Lotyšská, Bratislava - Podunajské Biskupice

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Adam Belianský

manager, realitný maklér

+421 944 288 368
beliansky@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na predaj 2 izbový byt v pôvodnom stave na ulici Lotyšská v Bratislave v mestskej časti Podunajské Biskupice.

BYT: Má výmeru 52,5m2 z čoho je pivnica 1,5m2. Nachádza sa na 4. poschodí z celkových 8. Byt má vymenené plastové okná a úplne nové bezpečnostné vchodové dvere. 

DISPOZÍCIA: Pozostáva zo vstupnej haly, kuchyne, kúpeľne, samostatnej toalety a dvoch nepriechodných izieb.

BYTOVÝ DOM: V posledných rokoch prešiel kompletnou rekonštrukciou - výťah, stúpačky, zateplenie, fasáda.

LOKALITA: Ponúka maximálny komfort bývania a kompletnú občiansku vybavenosť. V okolí domu sa nachádzajú školy, reštaurácie, kaviarne, kompletná sieť obchodov (Kaufland, TESCO, Lidl, Billa), rýchle napojenie na diaľničný obchvat, MHD zástavky.

CENA: 113.000€

MAKLÉR: Adam Belianský
                +421 944 288 368
                 beliansky@bosen.sk

Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadisa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.