Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN |Stavebný pozemok v Miloslavove

  • 197 200

Základné informácie

Ulica: Perličková
Obec: Miloslavov
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pre rodinné domy

BOSEN |Stavebný pozemok v Miloslavove

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Bosen Group ponúka exkluzívne na predaj pozemok v Okrese Senec,  v obci Miloslavov na Perličkovej ulici na výstavbu rodinného domu.

Pozemok: plocha pozemku 986 m2,  IS: studňa, kanalizácia, elektrina, optika, rovinatý pozemok, zastavanosť je 30%. Na pozemku sa nachádza stavba z roku 1942. Pozemok je oplotený. 
                                             
Lokalita: Pozemok sa nachádza na začiatku dediny v zastavanej časti. V blízkosti sa nachádza obchodné centrum Billa , Lipový park s detským ihriskom,  športový areál, škôlka, pošta, autobusová zástavka, pre milovníkov koní je neďaleko jazdectvo. V druhej časti dediny v Alžbetinom Dvore je základná škola, lekár pre deti a dospelých, vlaková stanica, obecný úrad. Obec ponúka pohodlné bývanie pre mladé rodiny, športové vyžite. Dostupnosť do Bratislavy, môžete využiť niekoľkými príjazdovými komunikáciami vrátane rýchlostnej cesty R7,D4.


Cena: 197.200€

Realitný maklér: Bc. Renáta Stopiak, tel.: 0915/089 319

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
986 m2
Plocha pozemku:
986 m2
Voda:
studňa
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
nie
 

MAKLÉR

Bc. Renáta Stopiak

realitná maklérka

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti