Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 3 izbový veľkometrážny byt v blízkosti OC RETRO

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Rebeka Jasenecová

realitná maklérka

+421911343090
jasenecova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

BOSEN GROUP Vám ponúka na predaj 3 izbový priestranný byt v staršej novostavbe na ulici Ďatelinová v tesnej blízkosti OC Retro, Bratislava – Ružinov.

3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=qv26d7Dxzzy 

BYT: Má rozlohu 96,31 m2 vrátane murovanej pivnice, ktorá má rozlohu 1,20 m2 a loggie s rozlohou 4,65 m2. Nachádza sa na 1NP/11. 

DISPOZÍCIA: Vstupná hala, kuchyňa, obývacia miestnosť a 2 samostatné izby, kúpeľňa s dvojumyvadlom a vaňou, samostatná toaleta. Obývacia izba disponuje balkónom a francúzskym  balkónom, ktorým disponuje aj spálňa.

ZARIADENIE: Kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (umývačka riadu, varná doska, rúra a mikrovlnná rúra), klimatizácia, v kúpeľni je umiestnená práčka a sušička, v spálni a v chodbe sa nachádzajú vstavané rolldorové skrine, manželská posteľ, nočné stolíky a komody, ako môžete vidieť na fotografiách.
FOTOGRAFIE sú doplnené o virtuálny nábytok pre lepšiu predstavu ako by vyzeral plne zariadený.

PARKOVANIE: Rezidenčné parkovacie státia priamo pred vchodom bytového domu za rampou.

LOKALITA: Byt sa nachádza vo vyhľadávanej časti Ružinova v tesnej blízkosti OC Retro. Táto časť poskytuje veľmi dobrú občianskú vybavenosť: v blízkosti sa nachádzajú školy, škôlky ihriská a parky, Slovenská pošta, reštaurácie a kaviarne, v pešej dostupnosti zastávky MHD.

CENA: 284.990,- EUR

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom bankového úveru