Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 4 izbový rodinný dom v štandarde, Blahová, 353 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj 4 - izbový rodinný dom v radovej zástavbe v obci Blahová. Ide o moderný projekt, postavený z kvalitných materiálov. 

DOM B1:  Úžitková plocha 98,6 m2, výmera pozemku 321 m2 z čoho je zastavaná plocha domu 116 m2 a parkovacie státie 26 m2.
Cena 214.900 Eur.

DOM B3:  Úžitková plocha 98,6 m2, výmera pozemku 353 m2 z čoho je zastavaná plocha domu 116 m2 a parkovacie státie 26 m2.
Cena 219.900 Eur.

O PROJEKTE:

Moderný projekt 6 tehlových rodinných domov.

KOLAUDÁCIA: máj 2023

Dom sa predáva v štádiu ŠTANDARD s prípravou na: alarm, klimatizáciu, vonkajšie osvetlenie a vonkajšie elektrické žalúzie. Disponuje komínom, ktorý je s prípravou na krb v interiéri. Veľkoformátové obývačkové okno pre východ na terasu je v obľúbenom prevedení typu HST portál.

ŠTANDARD: Zahŕňa keramický obklad v kúpeľni a na toalete. Keramická dlažba - vstup, kúpeľňa, toaleta. Sanita - umývadlo toaleta, vaňa. Laminátová podlaha v ostatných miestnostiach. Interiérové dvere so zárubňami.

IS:
Rodinné domy sú zásobované pitnou vodou, novými vodovodnými prípojkami, napojené na verejný vodovod.
Odpadové vody sú odvádzané do vlastných izolovaných žúmp. Zrážkové vody sú odvádzané do retenčných vsakov na vlastnom pozemku.
Vykurovanie je zabezpečené tepelným čerpadlom a elektrickým kotlom Buderus s integrovaným zásobníkom 190 L. Samotné vykurovanie je navrhuté teplovodným podlahovým kúrením. 

POZEMOK: Zarovnaný pozemok s upravenou predzáhradkou, kompletne oplotený. 

AREÁL: Vjazd so spoločnými plochami pre parkovanie. Stredom areálu je vedená spevnená plocha, ktorá slúži ako prístup k jednotlivým rodinným domom. Ku každému domu prislúchajú dve vonkajšie parkovacie státia. 

LOKALITA: Obec Blahová je vzdialená od Bratislavy 30km ( pohodlná rýchlostná cesta R7 ), od Dunajskej Stredy 18km, Senec 23km, Šamorín 23km. V obci sa nachádza pošta, potraviny a obecný úrad. 

KONTAKT: Petra Kovářová, 0917 525 129, kovarova@bosen.sk 

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. Niektoré fotky sú ilustračné,