Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Slnečný 4.izb.byt s loggiou a pivnicou, Ružinov, Babušková, 80 m2

MAKLÉR

Mgr. Martin Zvolenský

realitný maklér

+421 904 335 165
zvolensky@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na predaj slnečný 4 izbový byt s loggiou a pivnicou. Byt sa nachádza vo vyhladávanej časti Ružinova, Babuškova ulica.

ZARIADENIE: 2 x klimatizácia,zasklený balkón, na ktorom je aj špeciálna ochranná protislnečná roleta na diaľkové ovládanie, folie na oknách, kuchynská linka so spotrebičmi, nábytok

Vizualizácie niektrorých miestností sú ilustračné.

BYT: Byt má rozlohu 80 m2, z toho loggia má 3,5 m2 a pivnica má 4,38 m2. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii a má 3 nepriechodné spálne. Nachádza sa na 4. poschodí z 7. s výťahom.

VIRTUÁLNA PREHLIADKA BYTU: https://my.matterport.com/show/?m=zCGbVHdgSQ9

DISPOZÍCIA: vstupná chodba, obývačka s kuchyňou, WC, kúpeľňa, spáľňa, izba 1, izba 2

LOKALITA: ponúka kombináciu kompletnej občianskej vybavenosti so skvelým napojením priamo na centrum Bratislavy autom či mhd.

CENA: 229 000 eur

Realitná kancelária BOSEN je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným poriadkom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právne služby poskytované advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo pri prevode nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.