Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Priestranné 4 izbové byty v novom projekte: Bývanie Tomášov

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt
Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj tri 4-izbové byty s výmerou nad 100 m2. Každý z bytov sa rozprestiera na samostatnom podlaží, a tak poskytuje dostatočný priestor pre rodinné bývanie a zároveň vytvorenie príjemnej susedskej komunity. Projekt je umiestnený v pokojnej uličke (Dolná) charakterizovanej zástavbou rodinných domov a v blízkosti Malého Dunaja, v obci Tomášov.

NÍZKE NÁKLADY: Skvelým benefitom sú vďaka využitým technológiám aj nízke prevádzkové náklady (cca 70 EUR/mesiac) a energetická trieda A+++.

VYBAVENIE BYTOV: Byty sa predávajú vo vyhotovení holobyt alebo štandardu podľa výberu klienta (možnosť vybrať si farebné prevedenie podláh, obkladov a dlažieb, interiérových dverí). Získavate tak možnosť zariadiť si bývanie podľa svojich vlastných predstáv. Byty disponujú plastovými oknami s izolačným trojsklom, komplet sanitou, tepelným čerpadlom, podlahovým vodným kúrením (aj s možnosťou chladenia). Byty majú predprípravu na fotovoltaické panely. 

PARKING: Každý byt má 2 vonkajšie parkovacie státia.

LOKALITA: Byty sa nachádzajú v pokojnej časti Tomášova, v blízkosti Malého Dunaja. Potraviny nájdete cca 300 m od domu, Zdravotné centrum cca 700 m, poštu 500 m, futbalový štadión 100 m. V obci sa taktiež nachádza materská či základná škola, reštaurácie a podniky, zmrzlináreň. Všetko nájdete v pešej dostupnosti.

Realitná kancelária BOSEN je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným poriadkom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právne služby poskytované advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo pri prevode nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.