Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | REZERVOVANÉ_Novostavba samostatný 5i rodinný dom, Hviezdoslavov, 136m2 s pozemkom 590 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr.art. Nora Žalúdeková

realitný maklér

+421 902 327 970
zaludekova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Bosen Group Vám ponúka na predaj samostatne stojaci rodinný dom vo Hviezdoslavove s pozemkom 590 m2.  

DOM: Zastavaná plocha domu je 136 m2. Dom je napojený na všetky inžinierske siete - voda, kanalizácia, elektrina, plyn a studňa, nachádzajúca sa na pozemku. Dispozícia domu je riešená veľmi efektívne. 4 izby majú priamy východ do exteriéru z toho dve z nich priamo pod zastrešenú terasu. Obytná časť domu je orientovaná Juho-Západne čo dom krásne presvetluje. Ďalej je dom klimatizovaný s podlahovým vykurovaním(plyn, médium voda). Dom sa nachádza v slepej ulici s dôrazom na bezpečnosť, susedia sú väčšinou rodiny s deťmi. 

ZARIADENIE: Dom sa predáva čiastočne zariadený po dohode s majiteľom. Aktuálne tam zostáva: obývačková zostava bez TV, gauč, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi a vstavané skrine.   

POZEMOK: Záhrada je rovinatého charakteru s bazénom, malým sadom (rakytník, maliny), vyvýšenými záhonmi na pestovanie byliniek. Na pozemok sa od cesty vstupuje bráničkou alebo elektrickou bránou. Na pozemku sú dve parkovacie miesta, záhradný domček na uskladnenie záhradného náčinia a malý sklad. 

LOKALITA: Dom sa nachádza v rýchlo sa rozvíjajúcej oblasti-Hviezdoslavov, ktorá disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Školy, škôlky, reštaurácie, kaviarne, potraviny a do dvoch rokov by mal pribudnúť aj kostol. Rýchle napojenie na R7 len 15 minút od centra Bratislavy. 

NÁZOR ARCHITEKTA: Je vidno že tento dom navrhoval architekt podľa požiadaviek na kvalitné bývanie. Izby sú presvetlené juho-západným svetlom s východom priamo do exteriéru, čo zabezpečuje kvalitné prevetranie a prepojenie s exteríérovou časťou čo oceníte hlavne v lete. Hlavná spálňa disponuje samostatnou kúpelňou a dostatkom úložného priestoru. Dom má technickú miestnosť pre práčku a sušičku, je veľmi dobre technicky aj materiálovo zvládnutý. Je napojený na všetky inžinierske siete - vodovod, kanalizácia,plyn, studňa, optika v každej miestnosti. Dom je pripravený k nasťahovaniu, nevyžaduje žiadnu veľkú opravu len bežnú údržbu. 

CENA DOMU: 329.900 EUR už s províziou, poplatkami a znaleckým posudkom

Realitný maklér: Mgr.art. Nora Žalúdeková

Pre podrobnejšie informácie ma neváhajte kontaktovať.
+421 902 327 970
zaludekova@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.