Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 4 izbový byt v dvojdome so záhradkou a vlastnou studňou, ul. Hrudky, Chorvátsky Grob – Čierna Voda

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Ivana Sovová

realitná maklérka

+421 911 818 181
sovova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Bosen Group Vám ponúka na predaj zariadený 4 izbový mezonet v dvojdome so záhradkou, studňou, 3 parkovacími státiami pred domom a záhradným domčekom na samostatnom pozemku.

DOM: Úžitková plocha domu je 104,08 m2, zastavaná plocha je 72 m2. Jedná sa o dvojpodlažný byt s terasou a záhradkou o výmere 137 m2.

DISPOZÍCIA:
PRÍZEMIE: chodba, samostatné WC s umývadlom, kuchyňa spojená s obývacou izbou, kúpeľňa (sprchový kút) + technická miestnosť, záhrada
POSCHODIE: chodba, 3x izba (10,86 m2, 13,86 m2, 10,4 m2), kúpeľňa (vaňa) spojená s WC

ZARIADENIE: Dom sa predáva ZARIADENÝ. Kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi (elektrická rúra, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou), barový pult s barovými stoličkami, vstavaná vinotéka, jedálenský stôl so stoličkami, sedacia súprava, obývacia stena, konferenčné stoly, automatická práčka, mraznička, skrine, vstavaná skriňa s knižnicou, manželská posteľ, nočné stolíky, komody, záhradný nábytok.

VYBAVENIE: Podlahové kúrenie vodné, elektrický kotol so zásobníkom zn. Protherm, podlaha – dlažba, laminátové parkety, interiérové žalúzie.

POZEMOK a IS : Rovinatý pozemok o rozlohe 137 m2. Rodinný dom je napojený na verejný vodovod a obecnú kanalizáciu. Na pozemku je vykopaná vlastná studňa. Pri pozemku je taktiež prípojka na plyn.

Montovaný záhradný domček stojí na samostatnom pozemku o veľkosti 12 m2 pri dome.

PARKOVANIE: 3 parkovacie státia priamo pred domom.

CENA: 319.990 EUR

LOKALITA: Nehnuteľnosť sa nachádza v obci Chorvátsky Grob – časť Čierna Voda s rýchlou dostupnosťou do Bratislavy vďaka napojeniu na diaľničný obchvat D4/R7 s novovybudovanou prevádzkou McDonald´s. V blízkosti sa nachádza obchodné centrum Tesco a Monar – lekáreň, drogéria, reštaurácia, pizzeria, kvetinárstvo, fitpark, plávanie pre deti, ambulancia, gym, salón, bankomat. V celej obci je taktiež výborná občianska vybavenosť - COOP Jednota, školy, škôlky, reštaurácie, cukrárne, obchody. Pre nadšencov jazdenia na koni je tu jazdecký areál v Hoteli AGÁTKA a možnosť výletov do blízkeho okolia Malých Karpát.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.