Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | REZERVOVANÝ_Tichý 2 izbový byt s výťahom v tehlovej budove, Staré mesto, 53 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr.art. Nora Žalúdeková

realitný maklér

+421 902 327 970
zaludekova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

BOSEN GROUP Vám ponúka na predaj výborne lokalizovaný tichý 2 izbový byt orientovaný do vnútrobloku ulice Vazovova v mestskej časti Bratislava-Staré mesto. 

BYT: Výmera bytu je 53 m2 bez balkóna. Byt sa nachádza na 5./5. poschodí zatepleného, tehlového, bytového domu s plastovými oknami a s výťahom. Byt je orientovaný približne na východ, čím je zrána krásne presvetlený a zároveň na neprehrieva.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej chodby z ktorej je prístupná kúpeľňa a samostatné wc. Vstupná chodba plynule prechádza do obývacej miestnosti spojenej s kuchyňou, z ktorej je prístupná samostatná izba s pracovným miestom pri okne.  

ZARIADENIE: Byt sa predáva čiastočne zariadený po dohode s majiteľom. Má plastové okná s výhľadom do tichého vnútrobloku, plávajúcu podlahu, kúpeľňu s vaňou a s vlastným kotlom na ohrev studenej vody, čo dopomáha k nízkym celkovým nákladom (cca. 150 eur mesačne). Do bytového domu je zavedený optický internet. 

PARKOVANIE: Parkovanie je vyriešené formou rezidenčného parkovania na ktoré máte ako majiteľ nehnuteľnosti nárok s poplatkom 39 EUR/rok pre 1 auto. Ako rezident Starého mesta máte nárok na parkovanie aj v centre mesta za zvýhodnených podmienok čo je bezpodmienečne veľkou výhodou. 

LOKALITA: Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť: Obchody, reštaurácie, kaviarne, parky, lekárne, základné, stredné školy aj vysoké školy, OC Central ako aj výstavbu kultúrneho centra Bratislavy namiesto Istropolisu priamo na Trnavskom mýte vzdialenom len 10 minút. Byt sa nachádza v tichej ulici medzi už spomínaným Trnavským mýtom a Americkým námestím s Medickou záhradou. Nachádza sa vo výhodnej dopravnej polohe len 10 min MHD do centra mesta aj na Hlavnú železničnú stanicu. V okolí je spleť autobusov, električiek do všetkých častí Bratislavy. 

NÁZOR ARCHITEKTA: Bytový dom je klasický staromestský tehlový dom s vyvýšeným parterom a podkrovím. S ohľadom na túto skutočnosť je v dobrom technickom stave, podľa správcu je plánovaná obnova fasády z uličnej strany, strecha aj výťah je v dobrej kondícií. Samotný byt je prerobený, je možné v ňom okamžite bývať, nevyžaduje celkovú opravu len bežnú údržbu v horizonte 5+ rokov, jediný aspekt ktorý je treba z môjo pohľadu vymeniť sú vchodové dvere. Rozvody vody a elektriny sú medené - čiastočne rekonštruované. Obývacia izba s kuchyňou je vzdušná, spálňa je veľká s priestorom na pracovný kút. Byt je tichý a jediný na poschodí, s vlastným kotlom na vykurovanie a ohrev teplej vody.

CENA: 209.900 EUR

Realitný maklér: Mgr. art. Nora Žalúdeková

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.