Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenájom 3 izb. byt v novostavbe s garážovým státím, Bratislava - m.č. Petržalka.

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na prenájom 3 izb. byt v novostavbe s garážovým státím, Bratislava – m.č. Petržalka na ulici Vyšehradská.

BYT: Výmera bytu je 70 m2 z toho je loggia 3 m2, s výhľadom na Rakúsko. Byt sa nachádza na 6/7 poschodí. V bytovom dome sú dva výťahy.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta, detská izba so vstavanou skriňou rolldor, priestranná kuchyňa spojená s obývacou časťou a vstupom na loggiu, spálňa v ktorej je veľká vstavaná skriňa rolldor.

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma kompletne ZARIADENÝ, kuchyňa so vstavanými spotrebičmi, americká chladnička, mikrovlnka, umývačka riadu, práčka, TV, jedálenský stôl, štyri stoličky, sedacia súprava, konferečný stolík, obývacia súprava, manželská posteľ, rozkladacia posteľ, klimatizácia, vešiaková súprava, skriňa.

PARKOVANIE: Garážové parkovacie státie.

LOKALITA: Petržalka poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť v blízkosti sa nachádzajú základné školy, škôlky, detské ihrisko, Dom kultúry Lúky, zdravotnícke stredisko, Tesco, Carrefour, Billa, Lidl. 

Aktívny relax vám poskytne jazero Veľký Draždiak, či obľúbená hrádza. Rýchle napojenie na diaľničný obchvat, v blízkosti domu MHD do všetkých mestských časti mesta.

CENA: 630 € nájom/mesiac + 250 € energie/mesiac vrátane TV/Internetu a garážového státia.

Realitná maklérka: Petra Doktorová Tel: + 421 910 555 446

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.