Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | REZERVOVANÝ!2 izbový byt s loggiou

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Tomáš Mrva

realitný maklér

+421 904 929 253
t.mrva@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

BOSEN GROUP Vám ponúka Exkluzívne na predaj 2 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii na Trebišovskej ulici – v Bratislave II, Ružinove, časť Štrkovec. Byt sa nachádza na 1.np bytového domu s výťahom, z  celkových 9. Na poschodí sa nachádzajú 4 bytové jednotky.

BYT: Celková výmera bytu je 56 m². K bytu prináleží pivnica 2 m². Bytový dom je murovaný, zateplený, nové sú vstupné dvere s elektrickým vrátnikom. V roku 2018 prešiel byt komplenou rekonštrukciou (plastové okná, elektrina, podlahy, dvere- zárubne, kuchyňa, sanita a wc) . Vykurovanie bytu je ústredné, radiátory s regulátormi vykurovania.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, priamo z chodby sú vstupy do kúpeľne, samostatného wc, priechod do obývacej miestnosti, z obývacej miestnosti je prechod do spálne s loggiou, ako aj kuchyňe s balkónom.

ZARIADNIE: Kuchyňa - kuchynská linka s drezom, rúra, indukčná doska, digestor a chladnička s mrazničkou. Samostatná kúpeľňa je s vaňou, umývadlom a práčkou. Byt disponuje plastovými oknami, bezpečnostnými dverami a klimatizáciou.

PARKOVANIE: parkovanie je v okolí bytovky.

LOKALITA: V okolí je kompletná občianska vybavenosť. V blízkosti sa nachádza jazero Štrkovec (len pár minút peši). Neďaleko je nákupné centrum HELIOS, potraviny, kaviarne, prevádzky služieb, zdravotné stredisko, zastávka MHD, Tesco Express, reštaurácie, športoviská, atď. Byt sa nachádza na ulici Trebišovská, v okolí bytu je veľa zelene. V tesnej blízkosti materská škola, škôlka, základná škola, Paneuropska VŠ, detské ihrisko, pošta, banky. Lokalita ponúka pohodlný život so všetkým, čo potrebujete v pešej dostupnosti.

CENA:  189.900 EUR 

Realitná kancelária BOSEN je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným poriadkom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právne služby poskytované advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo pri prevode nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.