Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenájom príjemný 2 izbový byt v Dunajskej Strede - ulica Záhradnícka

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Sofia Habáňová

property manager

0904336126
habanova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na prenájom priestranný zariadený 2 izbový byt na ulici Záhradnícka, Dunajská Streda.

BYT: Byt má výmeru 61,31 m2 + balkón o výmere 5 m2. Nachádza sa na 4./4. poschodí tehlového bytového domu s výťahom. Na prízemí je k dispozícii spoločná odkladacia miestnosť „kočikáreň″.

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma KOMPLETNE zariadený – rolldor, sedacia súprava, konferenčný stolík, skrinka pod televízor a nástenná skrinka s poličkou, vstavaná kuchynská linka so spotrebičmi (indukčná varná doska, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, elektrická rúra, umývačka riadu), jedálenský stôl, stoličky, úložný policový systém, písací stôl, kancelárska stolička, manželská posteľ s matracmi, nočné stolíky, komoda, práčka, kúpeľňová skrinka.

DISPOZÍCIA: Vstupnou chodbou sa dostanete do obývacej izby spojenej s kuchyňou. Z tejto miestnosti je vstup na balkón s orientáciou na západ. Z kuchyne sa ďalej vchádza do kúpeľne s klasickou vaňou spojenej s WC a do priestrannej spálne so šatníkom. Byt má samostatný plynový kotol na ohrev vody a vykurovanie.

PARKOVANIE: Verejné parkovanie možné v okolí bytového domu.  

LOKALITA: Byt sa nachádza vo vyhľadávanej a tichej lokalite. Táto časť mesta má vynikajúcu občiansku vybavenosť ako nemocnicu, súkromné zdravotné strediská, lekáreň, školy, škôlky a detské centrum. Na dosah sú viaceré možnosti pohodlného nákupu – v blízkosti je Lidl, pár minút autom Billa a Coop Jednota.

CENA: 430 EUR/mesiac nájom + 125 EUR/mesiac energie vrátane TV a internetu + vratný depozit vo výške 1 mesačného nájmu

Byt bude voľný od 01.04.2023, je vhodný pre 2 osoby bez domácich zvierat.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.