Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | REZERVOVANÝ_Predaj 2 izbového bytu s garážou, balkónom aj pivnicou v centre Ružinova, Nivy-Sklenárova, 46.56 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr.art. Nora Žalúdeková

realitný maklér

+421 902 327 970
zaludekova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na predaj klimatizovaný 2 izbový byt s garážou v mestskej časti Bratislava-Ružinov, na tichej ulici Sklenárova.

BYT: Celková výmera bytu s príslušenstvom je 46.56 m2. Byt disponuje balkónom ako aj murovanou pivnicou. Je klimatizovaný a ponúka dostatok úložného priestoru. Nachádza sa na 3./7. nadzemných podlaží v zateplenom bytovom dome s výťahom. Je k nemu možné dokúpiť garáž, 50m od bytového domu. 

DISPOZÍCIA: Zo vstupnej chodby s veľkým úložným priestorom sú prístupné všetky miestnosti bytu a to samostatná izba, obývacia izba spojená s kuchyňou a výstupom na balkón, v zadnej časti bytu sa nachádza kúpeľňa s vaňou a samostatným wc. 

LOKALITA: Výborná lokalita blízko nového, moderného centra mesta - Nivy. Autobusy a trolejbusy priamo do centra mesta len 10 min chôdze  od bytového domu. Výhodou je veľa zelene, kompletná sieť škôl a škôlok, kúpalisko Delfín, OC Nivy, reštaurácie, kaviarne všetko v pešej dostupnosti.

PARKOVANIE: K bytu je možné dokúpiť garáž v hodnote 30.000 EUR, približne 50 m od bytového domu.

NÁZOR ARCHITEKTA: Byt sa nachádza vo výbornej tichej lokalite s potenciálom rastu. Bytový dom je vo veľmi dobrom technickom stave, disponuje videovrátnikom, novým výťahom a čistými spoločnými priestormi, je zateplený. Má čiastočne prerobené elektrické rozvody aj rozvody vody. Byt je spôsobilí na okamžité nasťahovanie s potrebou rekonštrukcie 5+ rokov. Ideálny ako štartovací byt pre jednotlivca / pár.   

CENA: 179.900 EUR + 30.000 EUR garáž

Realitný maklér: Mgr. art. Nora Žalúdeková

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.